5:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov si drží domácí neporazitelnost


Branky


44. F. Šlajs (vl.) , 46. F. Copák , 49. T. Čadek , 75. F. Copák , 87. M. Tesař - 18. J. Milota
0

Ve šlágru čtyřiadvacátého kola se potkaly týmy Tlumačova a Kolovče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes převahu hostí skončil poločas nerozhodně

Souboj jistého mistra se třetím celkem tabulky sliboval velice zajímavou podívanou. Vstup do utkání vyšel lépe hostujícímu týmu, Koloveč byla agresivnější a rychlejší než domácí Tlumačov. Hosté si vypracovali několik zajímavých příležitostí a bylo pouhou otázkou času, kdy se bude měnit skóre. Při pokusu Tomáše Bozděcha zachránila ještě domácího brankáře tyč, na pokus Jana Miloty z 18. minuty byl už ale krátký, Koloveč se tedy chopila vedení. Hosté kontrolovali hru, domácí si sice vypracovali několik příležitostí, žádná z nich ale neskončila brankou. Velkou šanci na zvýšení vedení měl Jiří Rejthar, jeho střelu ale brankář Jan Královec zneškodnil. Už to vypadalo, že Koloveč uhájí svůj náskok, když přišlo minutu před koncem vyrovnání. Střelu Martina Wolfa nechtěně tečoval František Šlajs a míč skončil až za zády hostujícího brankáře. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Tlumačov ovládl druhý poločas

Do druhého poločasu vstoupili hráči Kolovče naprosto tragicky, hned po minutě totiž inkasovali. Chyby Milana Gabriela využil František Copák a poslal svůj tým do vedení. Hned o tři minuty později přidal třetí branku domácích Tomáš Čadek, který opět využil nepozornosti soupeřovy defenzivy a bylo téměř po zápase. Domácí si od tohoto momentu v poklidu hlídali dvoubrankový náskok, hru naprosto kontrolovali. Koloveč se snažila hrozit z rychlých protiútoků, obrana Tlumačova ale fungovala na výbornou a s výpady soupeře si bez problémů poradila. V 75. minutě se podruhé v zápase prosadil František Copák a zvyšoval na 4:1. Definitivní tečku přidal v 87. minutě Michal Tesař a upravil skóre na konečných 5:1. Koloveč si tedy nakonec odnesla pětibrankový příděl a v případě vítězství Dlouhého Újezda v zápase s Chodovem ztrácí možnost postupu do baráže.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Věděli jsme, že to bude těžké utkání, Koloveč má výborný mančaft. První poločas byl nahoru dolů, větší šance si ale vypracoval soupeř. Postupem času jsme začínali mít navrch, prosazovali jsme se hlavně po křídlech. V závěru poločasu se nám podařilo vyrovnat, což bylo důležité. Ve druhé půli jsme hráli skvělý fotbal a myslím si, že jsme po zásluze zvítězili. Koloveč ale potvrdila svou kvalitu, hrála pěkný fotbal.

TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: První poločas byl velmi vyrovnaný, šance na obou stranách. Nám se podařilo dostat do vedení a utkání jsme měli pod kontrolou. V závěru poločasu jsme ale hloupě inkasovali, do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu. Ve druhé půli jsme udělali dvě velké minely, po kterých soupeř dvakrát skóroval a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Královec [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] (20. Z. Bláha [-] ) , M. Tesař [-] - M. Wolf [-] (70. O. Polák [-] ) , F. Copák [-] (85. T. Řezníček [-] ) - M. Frček [-] , J. Minařík [-] - T. Čadek [-] (70. M. Čára [-] ) , J. Podestát [-] , M. Hruška [-]

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - M. Rejthar [-] , M. Gabriel [-] , M. Záhrobský [-] , T. Bozděch [-] , J. Rejthar [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-]

Počet diváků: 101. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - RUBÁŠ Jaroslav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.