Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov si proti poslednímu týmu tabulky zastřílel


Branky


0

Ve čtyřiadvacátém kole se střetly i týmy Částkova a Klenčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po první půli bylo rozhodnuto

O favoritovi tohoto zápasu nebylo vůbec pochyb. Fotbalisté Klenčí ale vstoupili do utkání nebojácně a byli to oni, kdo se k překvapení domácích příznivců dostal do vedení. V 7. minutě umlčel domácí fanoušky Vojtěch Mifek a Klenčí vedlo. Odpověď ale přišla hned o dvě minuty později, kdy skóroval Lukáš Bydžovský a začínalo se odznova. Vstřelená branka domácí fotbalisty nakopla a od tohoto okamžiku na hřišti naprosto dominovali. Již ve 12. minutě je dostal do vedení Aleš Herout, který ale ještě neřekl poslední slovo. O tři minuty později přidal třetí trefu domácích Ondřej Pták a s nadějemi Klenčí na bodový zisk to vypadalo bledě. O další tři minuty později navíc přidal Jaroslav Boček čtvrtý gól Částkova a bylo po zápase. Částkovští byli ale při chuti a do konce prvního poločasu přidali ještě tři branky. Druhou trefu v zápase přidal Aleš Herout a do střelecké listiny se zapsali i Martin Krýsl Miloslavem Jedličkou. Do kabin se tedy šlo za již rozhodnutého stavu 7:1.

Střelecká mašina Částkova se nakonec zastavila na jedenácti zásazích

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hosté sice trochu přidali, byli to ale domácí, kdo sázel jednu branku za druhou. V 54. minutě zvyšoval na 8:1 Roman Hrabovský a dominance Částkova pokračovala. V 60. minutě sice snížil na rozdíl šesti branek aktivní Vojtěch Mifek, domácí to ale nezastavilo a hned o čtyři minuty později to bylo opět o sedm branek, svůj druhý gól v zápase přidal Roman Hrabovský. V 68. minutě dokončil svůj hattrick Aleš Herout a korunal tak svůj skvělý výkon. Hra se poté uklidnila, domácí už tolik netlačili na pilu a utkání se spíše dohrávalo. V 87. minutě přidalo Klenčí ještě jeden gól, postaral se o něj Jan Mifek, ale i na tuto branku dokázali domácí odpovědět. V 89. minutě upravil skóre na konečných 11:3 Jaroslav Boček, Částkov tedy přejel svého soupeře a značně si vylepšil skóre.



Ohlasy k zápasu



Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Nastoupili jsme opět v kombinované sestavě a i když jsme šli brzy do vedení, tak nás soupeř dokázal svou kvalitou přehrát a i s naším přičiněním do konce poločasu vstřelit 7 branek. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, přesto domácí skóre navyšovali a my už jen dokázali dvěma góly zkorigovat výsledek.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - D. Štípek [-] , O. Pták [-] , V. Svoboda [-] , M. Krýsl [-] - M. Jedlička [-] (87. J. Říha [-] ) , L. Bydžovský [-] , A. Herout [-] , J. Mihál [-] (62. L. Lebeda [-] ) - J. Boček [-] , R. Hrabovský [-] -

Spartak – První chodská Klenčí
M. Hojda [-] - T. Hromník [-] , L. Kneblík [-] , M. Psutka [-] , J. Mifek [-] , J. Sokol [-] , J. Houdek [-] , V. Mifek [-] , F. Maslen [-] , M. Čipera [-] , F. Smazal [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rada Jiří - MACZKO Milan (N), ČIPERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.