1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé doma přetlačilo Lokomotivu


Branky


0

Pohled na tabulku Okresního přeboru sliboval jednoznačnou záležitost v podání domácích borců a k tomu ještě spoustu branek. Realita na trávníku byla odlišná od papírových předpokladů a domácí se na povinné tři body velmi nadřeli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé poslal do vedení kanonýr Moudrý

Samotnému utkání předcházela ceremonie a předání dresu panu Ladislavovi Novákovi. Zápas se odehrál za krásného počasí, bohužel kvalita trávníku nebyla po zimě ještě v takové kondici, aby mohli hráči předvádět pěkný kombinační fotbal. I když těžko říct, jestli by se v tomto utkání mládští fotbalisté na takový fotbal zmohli. Hosté první půli potvrzovali své postavení v tabulce a za zmínku stojí pouze střela z přímého volného kopu Fošuma, která i s přispěním teče skončila vedle branky Jakovljeviče. Domácí zakončovatelé byli ovšem ještě nepřesnější a jejich střely končily v lepším případě na ochranné síti za brankou hostů. Jediný gólový moment utkání přinesla akce aktivního Materny, jenž přesně našel Moudrého a ten nabídnutou šancí nepohrdl – 1:0. Kdo si myslel, že to domácí uklidní, byl na omylu. Naopak hráči Lokomotivy se začali tlačit dopředu, bohužel pro ně, bez větší gólové příležitosti.  

Druhá půle gól nepřinesla

Ve druhém dějství pokračovali hosté ve své snaze vyrovnat a připsat tak překvapivý výsledek na úkor favorita. Mladé jakoby nebylo ve své kůži a v 55. minutě je zachránil vynikajícím zákrokem brankář Jakovljevič. Ten vytáhl parádní střelu Fošuma, opět z trestného kopu. Velkých šancí nebylo na ani jedné straně mnoho. Za zmínku stojí akce, kdy se před domácím brankářem objevil osamocený Petrou, ale gól ani nyní nepadl. Mladé se do vyložených šancí příliš nedostávalo. Buď jeho hráči nezvládli finální přihrávku, nebo zakončili velmi slabě. Jejich zmar dokumentovala situace, kdy šli čtyři hráči na jediného obránce a nevymysleli vůbec nic. V nepříliš atraktivním zápase tak zůstaly všechny body doma, i když Lokomotiva byla po posledním hvizdu rozhodčího trochu zklamána. Možná ani sami její hráči nečekali, že budou bodům takhle blízko. Spravit chuť si mohou v dalším utkání, kdy se utkají s Borkem. Mladé se bude muset hodně zlepšit, jestli chce atakovat vedoucí příčku Nové Vsi. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Stejně jako v minulém kole jsme ani tentokrát nepodali dobrý výkon. Především v koncovce se velmi trápíme a během týdne ji musíme potrénovat a zlepšit, jinak nebudeme mít proti Novým Hradům moc šancí.

TJ Lokomotiva ČB B
Jiří Weinreb (kapitán Lokomotivy ČB B): Hrálo se na těžkém terénu a v prvním poločase byli o něco lepší domácí hráči, ve druhém poločase se naše hra už zlepšila a možná bychom si za něj i ten bod zasloužili. Nicméně příště už musíme bodovat naplno.



Sestavy


SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - T. Brozman [-] , Š. Pařízek [-] , J. Šťastný [-] , A. Kolář [-] - J. Kudlata [-] (60. M. Schuster [-] ) , V. Materna [-] (78. V. Šafrata [-] ) , K. Tondr [-] , T. Kočvara [-] - V. Moudrý [-] , J. Vítek [-] (64. J. Podgorský [-] ) -

TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - T. Choutka [-] , J. Knotek [-] , J. Petrou [-] , R. Fošum [-] , Š. Sahan [-] , J. Weinreb [-] , D. Jelínek [-] (46. J. Květoun [-] ) , M. Pleskač [-] , J. Bobek [-] (10. Š. Malák [-] ) , J. Zýka [-]

ŽK: 80. K. Tondr , 80. V. Moudrý - 67. J. Knotek , 73. J. Květoun .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ZEVL Karel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.