Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva ČB B nezvládla důležité domácí utkání


Branky


0

V Suchém Vrbném se hrál důležitý záchranářský souboj, kde především domácí Lokomotiva potřebovala nutně vyhrát. Její hráči k utkání také podle toho přistoupili a především ve druhém poločase byli jasně lepší. Bohužel pro ně utkání prohráli a s velkou pravděpodobností opustí tento rok Okresní přebor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkraje utkání se prosadil Holba

Domácí vědomi si svého postavení v tabulce nastoupili v silnější sestavě, než tomu bylo obvyklé v průběhu sezóny. Hosté naopak nastoupili například s Novotným, který do míče tři roky nekopl. Čáru přes rozpočet udělal domácím hned ve 4. minutě Holba. Na pravé straně unikl bránícím hráčům a prostřelil Křiváčka - 0:1. Domácí byli po takto rychle obdržené brance vykolejení a nemohli se dostat do tempa, kombinace domácích vázla a hosté podnikali nebezpečné výpady. Dvakrát dokonce postupovali sami na branku. Ježek ani Maxa však nedokázali trefit branku. Kolem 20. minuty se domácí borci zmátořili, postupně hru vyrovnali a začali svého soupeře přehrávat. Přišly i šance na vyrovnání, ale nikdo z domácích útočníků se do poločasu neprosadil a do šaten odcházeli spokojenější hosté.

Domácí pykali za svoje chyby

Do druhé půle domácí vstoupili dobře, a hned od začátku si vytvořili tlak, ze kterého vzniklo několik šancí a závarů, ale bez gólového efektu. Jankov se v této fázi soustředil pouzena obranu. V 57. minutě však vystihl chybnou rozehrávku domácí obrany Ježek a po úniku přehodil vyběhnuvšího Křiváčka - 0:2. Domácí zbraně nesložili, pokračovali v útočení a odměnou jim byla kontaktní branka, kterou v 65. minutě vstřelil kapitán Weinreb, který se po závaru dostal na vápně k míči a umístěnou střelou nedal Prenerovi šanci – 1:2. Lokomotiva pak přistoupila k risku a zkusila hru na 3 útočníky, vyrovnat však nedokázala a sama naopak v 82. minutě inkasovala. Nadvakrát se po brejku prosadil Kudláček - 1:3. V samotném závěru korigoval na konečných 2:3 z pohledu domácích Kamiš



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy B): Myslím si, že jsme neodehráli špatné utkání, ale bohužel jsme soupeři po našich chybách dovolili vstřelit tři branky a sami vstřelili pouze dvě. Tímto pro nás účinkování v OP nejspíš pro další ročník končí.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): V zápase jsme nebyli lepší, spíše jsme to ubojovali a v závěru měli i štěstí. Pro nás to jsou hrozně důležité body, protože jsme věděli, že Lokotka do toho bude chtít naposledy šlápnout. Navíc nám vypadli někteří hráči ze základní sestavy, takže velká spokojenost.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - P. Kamiš [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , O. Zajíček [-] , P. Liška [-] , S. Nechuta [-] , T. Choutka [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-] , L. Nebor [-]

SK Jankov B
L. Prener [-] - V. Novotný [-] , M. Brabec [-] , F. Černý [-] , L. Simandl [-] - D. Rut [-] , J. Šindelář [-] , P. Holba [-] , O. Maxa [-] - M. Ježek [-] , M. Kudláček [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - BOBEK Petr (N), ŠTURMA Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.