Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 12:00

16.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře rozstřílely rezervu Mšena


Branky


24. M. Kupka , 40. O. Horák , 43. F. Tokan , 46. T. Císař , 52. T. Trč , 55. M. Kvapil , 64. O. Horák , 82. O. Horák
0

Přepeře na mladý Mšenský kádr prostě umí, dokázaly to už na podzim, když ze Mšena vezly výhru 0:8, nyní skončil výsledek naprosto stejně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Přepeře vstupovaly do tohoto zápasu v roli favorita a potvrzovaly to již od začátku. V 8. minutě unikl Císař po levé straně a jeho střelu brankář vyrazil nohou na roh. Ve 24. minutě zahrával Peškar rohový kop a uzdravený kapitán Kupka hlavičkoval zcela sám přesně do levého horního růžku, 1:0. Ve 27. minutě vysunul Peškar Tokana, který běžel zcela sám na brankáře hostů Braniše, ale ten jeho úmysl přečetl, položil se na levou stranu a Tokana vychytal. Ve 35. minutě se hosté osmělili a po rychlém protiútoku po pravé straně stříleli těsně vedle.Ve 40. minutě sehráli hezkou kombinaci na levé straně domácí Hurt s Císařem, ten obešel obránce, předložil míč před prázdnou branku Pěničkovi a ten nezaváhal, 2:0. O tři minuty později našel dlouhým balonem Hrmo Tokana, který svůj druhý samostatný nájezd na brankaře již proměnil, 3:0.

Demolice v podání Přepeř

Ve druhém poločase hráči Přepeř předvedli raketový nástup a již po 25 sekundách skórovali, když Hurt našel na zadní tyči Trče, který uvolnil Tokana a ten nadvakrát překonal brankáře, 4:0. V 52. minutě si akci po levé straně zopakoval Hurt, odcentroval přesně na Trče, který hlavou zavěsil, 5:0.V 55. min si Peškar vychutnal hostujícího brankáře, z úhlu šel sám na branku, ale místo střely zvolil přesný lob, 6:0.V 64. minutě odcentroval z pravé strany T. Horák, míč si na penaltě zpracoval Pěnička a uklidil ho do sítě, 7:0.V 82. minutě přesný Vrabcův výkop zpracoval Pěnička, který předvedl pěkný slalom přes tři hráče a trefil levou šibenici 8:0. V 85. minutě vystřelil technicky z 20 metrů Hrmo a míč skončil na břevně. V 87. minutě unikl po pravé straně O. Horák, odcentroval a Císař z malého vápna trefil břevno.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Odehráli jsme v celku slušný zápas,projevila se naše větší zkušenost a herní vyzrálost.




Sestavy


FK Přepeře
J. Vrabec [-] - M. Kupka [-] , L. Pěnička [-] , F. Tokan [-] (75. M. Kvapil [-] ) , T. Císař [-] , J. Peškar [-] , O. Horák [-] , V. Hurt [-] , J. Kubáček [-] (67. P. Baudys [-] ) , J. Hrmo [-] , T. Trč [-] (55. T. Horák [-] )

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - P. Pech [-] (80. M. Horna [-] ) , D. Nguyen [-] (32. J. Koudelka [-] ) , L. Matoušek [-] (73. O. Pokorný [-] ) , M. Šourek [-] , T. Veselouš [-] , D. Svoboda [-] , O. Hýř [-] , P. Janovský [-] , T. Tokár [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 61. O. Hýř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rympler Roman - BUKVIČKA Dušan, HONCŮ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.