Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice slaví další tři body


Branky


0

Po zimní přestávce jsou Jenišovice velice silným týmem, v 18. kole se postavily proti Hrádku B a opět vycházejí jako vítězové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes spalování šancí se šlo do kabin za jasného stavu

Do Jenišovic přijel král remíz, Hrádek B. Jenišovice začali zápas ve velkém stylu a během 10 minut mohl být zápas rozhodnutý, ale to by se domácí střelci nesměli  předhánět ve spalování stoprocentních šancí. A tak proměnování šancí odstartoval Matěj Randák a dvěma krásnými trefami do branky Hrádku dal domacím klid a vedení v zápase. A když přidal třetí gól Láďa Poláček zdálo se, že toto utkání má jasného vítěze, ale soupeř to vůbec nevzdával a dal domácímu mužstvu branku do poločasu.

Vavřich vítězství pojistil

Ve druhém poločase se opět domácí střelci Míra Vavřich, Matěj Randák, Ladislav Poláček předháněli v zahazování šancí a to mohlo domácí hodně mrzet. A když Hrádek uštědřil domácím druhou branku a vedení se zůžilo pouze o jedinou branku, domácí museli hodně rychle si uvědomit, že vyhraný zápas se slaví po odehraných 90 minutách, nakonec utkání pojistil útočník Miroslav Vavřich a domácí můžou slavit další vítězství na jejich kontě.



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Na začátku obou poločasů jsme prokázali vysokou aktivitu, což mě těší, ale na druhou stranu jsme spalovali příliš mnoho šancí, což by nás v následujících zápasech mohlo mrzet. Druhý poločas pro mne znamenal spoustu nervů, nakonec však čtvrtou gólovou pojistku dal Míra Vavřich a šlo se v klidu slavit domácí vítězství.




Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , Z. Kalousek [-] (74. J. Fiala [-] ) , M. Dlouhý [-] , L. Poláček [-] , P. Kočí [-] (63. D. Svoboda [-] ) , M. Hradecký [-] (52. V. Rosenbaum [-] ) , M. Bubák [-] , T. Rác [-]

TJ Slovan Hrádek nad Nisou B
J. Manhart [-] - F. Slezák [-] , P. Černohouz [-] , Š. Holeček [-] (29. T. Strnad [-] ) , V. Antoš [-] , A. Konrád [-] , J. Gazquez [-] , F. Bobvoš [-] (80. P. Peuker [-] ) , J. Bednář [-] , K. Šalát [-] , A. Kapras [-]

ŽK: 82. M. Bangha - 27. A. Kapras , 74. A. Konrád .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Maruška Radek - ČUŘÍK Tomáš, ĎURIŠ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.