J. Beránek 38. (p.)
J. Doubrava 55.
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Českolipské derby vyznělo lépe pro Doksy B


Branky


38. J. Beránek (p.) , 55. J. Doubrava - 14. L. Nevrlý
0

V 18. kole I. B třídy se odehrálo derby mezi Doksy B a Lokomotivou Česká Lípa. Utkání nakonec skončilo ve prospěch domácích Doks.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza

Začátek utkání byl plný nepřesností. Domácí se do šance dostali již v 5. minutě, Jiří Vítek však z malého vápna neprostřelil hostující obranný blok, za pár minut se podobná situace udála ještě jednou, ale opět bez úspěchu. Poté se hra uklidnila a byli to hráči Lokomotivy, kteří si vytvářeli tlak. Ve 14. min dostal přesný pas na pravém křídle Lukáš Nevrlý a tvrdě zakončil 0:1. Domácí přidali, Jan Beránek parádně vystřelil, ale jeho střelu efektně zneškodnil gólman Jiří Podešva. Ve 38. min. českolipská obrana faulovala domácího útočníka ve a rozhodčí Bukvička nařídil pokutový kop ke kterému se postavil nejlepší střelec rezervy Doks, Jan Beránek a bez problémů proměnil.

V posledních minutách Doksy zachránil Prskavec

Do první šance druhého poločasu se dostal Jan Doubrava, jenž dostal hezký balón ze středu hřiště od Lukáše Balíka, perfektně si ho zpracoval a levačkou ke vzdálenější tyči otočil skóre na 2:1. Hosté se v závěru utkání pustili do útočení ve snaze vyrovnat. Díky zázračnému zákroku gólmana Prskavce se však stav 2:1 nezměnil a Doksy B získávají důležité tři body do tabulky.

 



Sestavy


TJ Doksy B
J. Prskavec [-] - M. Vidner [-] , J. Vítek [-] - R. Švarc [-] , J. Doubrava [-] - L. Balík [-] , J. Beránek [-] (89. M. Semecký [-] ) - M. Hořčík [-] (63. S. Miler [-] ) , M. Jakša [-] , J. Beránek [-] , F. Picek [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - D. Kliment [-] , M. Horáček [-] - M. Špilka [-] , J. France [-] - L. Nevrlý [-] - D. Tomášek [-] , L. Zlatníček [-] , P. Čihák [-] , J. Beneš [-] , R. Lupoměský [-]

ŽK: 11. F. Picek , 87. M. Vidner , 89. R. Švarc - 58. D. Kliment , 77. J. Beneš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bukvička Dušan - RYMPLER Roman, HORÁČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.