Jenišovice jsou na vlně


Branky


0

Ve 20. kole se odehrálo sousedské derby mezi Jenišovicemi a Hodkovicemi. Úspěšnějším týmem byli podle očekávání domácí a slaví další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vavřich stanovil průběžné vedení

První poločas byl ve znamení lehké převahy domácích, ale hosté svému soupeři ještě stačili. První branka zápasu padla v 16. minutě z kopačky tradičního střelce Vavřicha, který je problémem pro každou defenzívu.

Vítězství Jenišovic, červená karta pro Hanische

Druhý poločas se již vyznačoval zvýšenou aktivitou Jenišovic a Hodkovicím jakoby docházely síly. V 62. minutě zvýšil vedení domácích svým druhým gólem Vavřich. V 74. minutě dodal naději na kopačky hostům Bouška, jež snížil vedení domácích na 2:1. V 83. minutě si počínal hostující hráč Hanisch poněkud netakticky a nechal se vyloučit, tím výrazně snížil šance na vyrovnání Hodkovic. V 88. minutě ještě upravil výsledek na 3:1 Randák.



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Sousedské derby jsme zaslouženě vyhráli. První poločas Hodkovice ještě stačily jenišovickým fotbalistům. Ve druhé půli jsme přehrávali hosty a zaslouženě jsme si připsali další vítězství.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠUBRT Jiří - PRINZ Zbyněk, MALENA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.