Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 14:00

23.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře doma vítězí s Pěnčínem


0

V minulém kole Přepeře doma remizovaly s Doksy B, na druhé straně poslední kolo se nepovedlo ani Pěnčínu, který doma prohrál se Mšenem B. Nyní na oba čekala možnost odčinit nepovedené zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběžné vedení hostů

Přepeře chtěly odčinit poslední nepovedené domácí utkání, ovšem chyběly jim zranění Kupka, Abraham a T. Horák. Přesto Přepeře začaly náporem a hostům moc nepůjčily balón. Jenže první návštěva Pěnčína na polovině Přepeř skončila v sedmé minutě brankou. Beneš vystřelil z vápna prudce k tyči, Vrabec vyrazil a dobíhající Matějíček skóroval, 0:1. V 10. minutě unikl po pravé straně domácí Tokan a jeho střelu Semenský vyrazil na břevno. O minutu později střílel Martínek, ale obrana hostí srazila jeho střelu pro změnu na tyč. Ve 24. minutě se na vápně uvolnil Hurt, jehož střela těsně minula pravou tyč Pěnčína. Ve 33. minutě odstoupil pro zranění domácí ,,spielmacher'' Peškar a nahradil ho Trč.

Přepeře - Vyměněné mužstvo

Do druhého poločasu, po bouřce v kabině, vlétly Přepeře na hřiště jako vyměněné. Hráči zpřesnili kombinaci, dávali včas míč od nohy, zrychlili pohyb a bylo jen otázkou času kdy hosté, jímž začali docházet síly, kapitulují. V 53. minutě po rohovém kopu centroval Císař a Martínek přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1.V 55. minutě si domácí kapitán Hrmo všiml, že hostující brankář vyčkává na penaltě, vystřelil z půlky hřiště, ale Semenský se stihl vrátit a vyrazil střelu z levé šibenice na roh. V 57. minutě vysunul O. Horák Tokana a ten prostřelil brankáře, 2:1. O dvě minuty později vybojoval míč Císař, posunul ho na Martínka a ten si již věděl rady, prudkou střelou na zadní tyč zvýšil na 3:1.V 71. minutě krásně odcentroval Pěnička, ale tentokrát Martínek trefil hlavičkou z malého vápna brankáře. O minutu později narazil O. Horák Pěničkovi a jeho střela z 25 metrů o vlásek minula břevno. V 73. min našel v náběhu Martínka, ten z 30 metrů obhodil brankáře, ale míč se dokutálel těsně vedle levé tyče. V 75. minutě se uvolnil Pěnička a jeho prudká střela se od tyče odrazila do branky 4:1.V 81. minutě napřáhl Pěnička a jeho střela z 20 metrů skončila opět na tyči. V 84. minutě se Tokan uvolnil na půlce hřiště, běžel sám na Semenského, ale ten jeho střelu vyrazil na roh. V 88. minutě se do ojedinělé šance dostali hosté, ale se střelou z úhlu si Vrabec poradil.

 



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): V první půlce si hráči mysleli, že se soupeř asi porazí sám. Ve druhé půli to byl již výkon, který se od tohoto kádru očekává. Bohužel před rozhodujícím utkáním k již zraněným Ferimu, Kupkovi a Abrahamovi se přidali Peškar a Hrmo.




Sestavy


FK Přepeře
J. Vrabec [-] - F. Tokan [-] , P. Martínek [-] , T. Císař [-] , L. Pěnička [-] , J. Peškar [-] (33. T. Trč [-] ) , O. Horák [-] , V. Hurt [-] , M. Cimbál [-] , J. Hrmo [-] , P. Tušer [-] (64. J. Kubáček [-] )

TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - M. Škréta [-] (69. A. Gábr [-] ) , T. Mendlík [-] , J. Lhoták [-] , J. Bárta [-] - M. Kotrman [-] , M. Matějíček [-] , J. Jaček [-] , J. Žďárský [-] - R. Beneš [-] , D. Škréta [-]

ŽK: 40. J. Hrmo - 31. J. Jaček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Horáček Michal - ŠPIDLEN Patrik, ŠMÍDEK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.