Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

24.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice vítězí podle očekávání


Branky


0

Bulovka už nemá moc šancí na záchranu a nejspíše ji příští rok v naší soutěži neuvidíme, tudíž už mohou hrát v klidu a nejsou pod žádným tlakem. Nicméně kvalita Jenišovic byla ve 24. kole nesporná a Bulovka na ně nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva o desíti

Podle očekávání domácí začali zápas aktivně a hned v 6. minutě vstřelil vedoucí branku tradiční střelec Vavřich. Poté se hra vyrovnala a ke slovu se začali dostávat i hosté, to vyústilo ve vyrovnávací branku, kterou měl ve 23. minutě na svědomí Netolický. Ve 41. minutě došlo k situaci, po které obě mužstva dohrávali o desíti. Šlo o hrubý faul hostujícího Eimanna a následné strkanici, při které zase domácí Žabokrtský zasáhl protihráče hlavou a za toto chování si také vysloužil červenou kartu.

Druhý poločas v režii Jenišovic

První poločas ještě hosté drželi tempo s domácími, ale druhý poločas už byl plně v režii domácích. Nejprve dal Bangha v 58. minutě vedoucí branku a poté došlo k navýšení vedení Bernarda. Krátce před konečným hvizdem ještě upravil výsledek na 4:1 svojí druhou brankou v zápase Vavřich. Domácí slaví další vítězství a řadí se k předním týmům celé tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Tvrdě pracujeme na tom, abychom doplnili ohlas po utkání od Petra Randáka, jak je u ostatních reportů zvykem.




Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - J. Fiala [-] (54. M. Bangha [-] ) , M. Vavřich [-] , M. Randák [-] , M. Dlouhý [-] , Z. Kalousek [-] , L. Bernard [-] , M. Žabokrtský [-] , L. Poláček [-] (72. M. Hradecký [-] ) , M. Bubák [-] , T. Rác [-] (77. D. Svoboda [-] )

TJ Sokol Bulovka
M. Zajíček [-] - J. Capulič [-] , J. Bartizal [-] , M. Potoč [-] , O. Smolný [-] - M. Hýbl [-] , P. Židuliak [-] , M. Mauer [-] , P. Eimann [-] - P. Netolický [-] , V. Němec [-]

ŽK: 63. J. Capulič , 67. P. Židuliak . ČK: 41. M. Žabokrtský - 41. P. Eimann .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jirák Jiří - ŠŮMA Josef, CHWIEDZIUK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.