1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 11:00

24.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání jara skončilo remízou


Branky


0

Jelikož se v Holanech, hrálo v sobotu dopoledne, neponechali přepeřští nic náhodě a na zápas vyrazili již po pátečním tréninku. Do Holan jeli s cílem bodovat, tím si udržet si první místo a tříbodový náskok před soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drama v prvním poločase

Zápas začal z obou stran opatrně se snahou neudělat zbytečnou chybu. Přepeře měly sice míč více na svých kopačkách, ale na malém a bohužel i nerovném terénu se nedalo kombinovat po zemi. V 8. minutě poslal Pěnička balón do pravého křídla kam si zaběhl Horák, ten z první odcentroval a nabíhající Martínek hlavou otevřel skóre, 0:1. Ve 14. minutě přišla zbytečná ztráta ve středu hřiště, domácí hráč byl před vápnem faulován a následoval přímý volný kop z 18 metrů. K míči se postavil Serdel a střelou přes zeď vyrovnal na 1:1. Ve 26. minutě přiťukl Martínek Peškarovi, ale jeho střela jen těsně minula levou tyčku. Ve 28. min zahrával domácí Serdel trestný kop z 25 metrů, ale Vrabec s námahou vyrazil na roh. Ve 35. minutě neudržel na hrbolatém terénu Vrabec střelu po zemi ve svých rukavicích a dobíhající domácí útočník netrefil zcela odkrytou branku.

Spravedlivá remíza

Na začátku druhé půlky vysunul Abraham Císaře a jeho prudkou střelu zblokoval v poslední chvíli domácí obránce na roh. Holany se snažily nakopávanými balóny dostávat za obranu Přepeř, ale na malém hřišti si s tím zkušená obrana poradila. V 66. minutě rozehrál Peškar na Hrma a ten vyslal z 20 metrů krásnou střelu, která orazítkovala břevno branky Holan. V 69. minutě zahrával Peškar trestný kop z levé strany, Abraham hlavou prodloužil na Martínka, jehož hlavičku na brankové čáře reflexivně zneškodnil brankář Pavlíček. V 72. minutě zahrávali domácí rohový kop a odražený míč orazítkoval tyčku přepeřské branky. V 83. minutě Peškar zbytečně ztratil balón, následně fauloval, obdržel druhou žlutou kartu, šel se předčasně sprchovat a Přepeře dohrávaly o desíti. Domácím se nepodařilo vyvinout tlak, a tak utkání skončilo spravedlivou remízou.

 



Ohlasy k zápasu


Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): I když tento zápas nebyl tak atraktivní a plný šancí jak jsou v diváci v Holanech zvyklí, tak si myslím, že jsme viděli kvalitní zápas a bylo vidět, že hraje první s druhým týmem tabulky. Bod samozřejmě vyhovuje hostům a musím říct, že jim první místo v tabulce sluší, i když byl tento zápas vyrovnaný a na šance jsme byli i lepší, tak je vidět herní vyzrálost, zkušenost a fotbalovost, která byla na straně hráčů z Přepeř. Po podzimu bylo naším cílem uhrát druhé místo, což máme téměř jisté, takže můžeme byt spokojení. Samozřejmě, že jsme chtěli vyhrát a bojovat, ale jak říkám toto slušné a sympatické mužstvo si postup určitě zaslouží a já jim k tomu gratuluji.

FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Hrál se bojovný zápas plný osobních soubojů ve kterém jsme splnili cíl bodovat a zase se o krůček posunuli k postupu. Chtěl bych vyzdvihnout férové chování jak domácích hráčů a trenérů, tak i diváků. Hrálo se ve výborné atmosféře.



Sestavy


Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] , O. Kočí [-] - R. Torba [-] , P. Sýkora [-] , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] , J. Souček [-] - P. Lebduška [-] (69. F. Porsch [-] ) , J. Bečvařík [-] (87. P. Nedbal [-] )

FK Přepeře
J. Vrabec [-] - P. Martínek [-] (88. T. Trč [-] ) , M. Cimbál [-] , V. Hurt [-] - L. Pěnička [-] , T. Císař [-] , O. Horák [-] - - J. Peškar [-] , J. Hrmo [-] , J. Kubáček [-] , M. Abraham [-] (80. F. Tokan [-] )

ŽK: 56. O. Kočí , 85. L. Mikysa - 52. J. Peškar . ČK: 83. J. Peškar .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Řeháček Lubomír st. - MIKLOVIČ Karel, KLIMT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.