Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:00

25.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas prvního s posledním bez překvapení


Branky


0

Zápas prvního celku s posledním se od začátku vyvíjel jednoznačně ve prospěch favorizovaných Přepeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrmo otevřel skóre z přímého kopu

Domácí hráči hostům moc nepůjčovali balón a již v 9. minutě parádní střelou z trestného kopu rozvlnil síť kapitán Hrmo. Ve 22. minutě uháněl přepeřský rychlík Tokan sám na brankáře, ale nezakončil přesně. Ve 25. minutě přistrčil O. Horák Pěničkovi a ten střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. V 31. minutě unikal Martínek, byl ve vápně faulován a následnou penaltu bezpečně proměnil Hrmo 3:0. O dvě minuty později Pěničkův centr sklepl Martínek hlavou na O. Horáka a ten uklidil míč k tyči 4:0. Ve 41. minutě vysunul Pěnička Martínka, který obešel i brankáře a završil na poločasových 5:0.

Pěničkův hattrick

V 50. minutě přišel centr z pravé strany a kanonýr Martínek hlavou zvýšil na 6:0. V 56. minutě si na Hrmův balón naběhl za obranu T. Horák, ale hostujícího brankáře nepřekonal. V 64. minutě předvedli domácí rychlou akci po ose Tokan-O. Horák-Pěnička, po jehož prudké střele se gólman hostí jen ohlédl 7:0. Po této brance tempo přepeřských hráčů opadlo, ale stále kontrolovali hru a soupeře pouštěli na svou polovinu jen sporadicky. V 79. minutě vybojoval na vápně míč Pěnička a přesnou střelou zkompletoval svůj hattrick, 8:0.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): V tomto zápase bylo vidět, že se střetla mužstva z opačných póĺů tabulky. Byla jen otázka, kolik domácí vstřelí branek.




Sestavy


FK Přepeře
J. Vrabec [-] - P. Martínek [-] - T. Císař [-] , O. Horák [-] , L. Pěnička [-] - F. Tokan [-] (78. M. Rakouš [-] ) - M. Abraham [-] (46. T. Trč [-] ) , T. Horák [-] , P. Baudys [-] , J. Hrmo [-] , J. Kubáček [-]

TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - R. Šefčík [-] (55. D. Číž [-] ) , M. Kasinec [-] , T. Stummer [-] , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , M. Štefan [-] (66. J. Karel [-] ) , P. Dostál [-] , J. Kohout [-] , P. Dufek [-] , C. Samek [-]

ŽK: 55. M. Štefan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brož Antonín - PŘIKRYL Jaroslav, MAŠEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.