Přepeře zvládají další zápas


Branky


64. L. Poláček - 11. J. Hrmo , 22. J. Peškar , 23. F. Tokan , 79. T. Horák , 87. T. Trč
0

Přepeře přijely do Jenišovic bez zraněných Abrahama a Císaře, domácím zase scházeli kanonýr Vavřich a Kalousek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo rozhodnuto

V prvních minutách se hrál opatrný fotbal, žádný ze soupeřů nechtěl udělat chybu. V 9. minutě zavelel, jako správný kapitán, k náporu Přepeř Jura Hrmo. Ze 30 metrů trefil krásně nártem odražený balón a domácího Cejnara v brance pálily ruce ještě po zápase. O dvě minuty si Hrmo postavil míč k přímému kopu a z 18 metrů vymetl pavučiny domácí branky - 0:1. Od této chvíle převzaly Přepeře plně otěže zápasu do svých rukou a domácím nedovolily téměř nic. Ve 22. minutě našel Hrmo dlouhým centrem na zadní tyči nabíhajícího Peškara, který si jeho přihrávku zpracoval a prostřelil levačkou brankáře - 0:2. Hned o minutu později vyslal Peškar křižný balón, T. Horák sklepl na nabíhajícího Tokana a ten z první trefil na zadní tyč - 0:3.

Přepeře blízko k postupu

Ve druhém poločase byla převaha hostujících Přepeř ještě znatelnější. V 64. minutě se domácí snad podruhé dostali na útočnou polovinu a po dvou chybách hostů se dostal míč k Poláčkovi, který nedal Vrabcovi šanci a snížil na 1:3. Po této brance domácí ožili a zahrávali několik rohových kopů, ale ty už hostující obrana s přehledem odvrátila. Přepeře se po pětiminutovém útlumu opět dostaly do hry a již nepustily domácí do žádné šance. Naopak v 71. minutě Peškar přesně odcentroval a kanonýr Martínek,hrající netradičně ve stoperské dvojici, z malého vápna hlavou přestřelil. V 79. minutě O. Horák vysunul bratra Tomáše a ten podél vybíhající brankáře vstřelil stou branku Přepeř, 1:4. V 84. minutě nezužitkoval přesný pas Hrma Peškar, když sám před brankářem neproměnil. V 87. minutě po kombinaci na jeden dotek po ose Peškar, T. Horák, Pěnička skóroval do prázdné branky Trč - 1:5.

 



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Udělali jsme další důležitý krok k cíli, který jsme si před sezónou vytyčili. Hráčům patří dík za to, jak utkání zvládli.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lopuszynski Michal - KOŘÍNEK Lukáš, KOTEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.