2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

15.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zabrali a získali potřebné tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstoupili jsme do utkání lépe a vytvořili si několik šancí. Hra se víceméně odehrávala na polovině domácích. Ti se ojediněle osmělovali směrem dopředu brejky. Jeden z nich jsme ubránili za cenu rohového kopu a nikým nekrytý hráč na malém vápně neměl problém roh zakončit hlavou a domácí se tak ujali vedení 1:0. Hra se pak srovnala a do poločasu se nic moc na obou stranách nedělo.

Druhý poločas začali domácí lépe a aktivněji. Když už se dostali do zakončení, tak to nemělo správný směr. Nedokázali jsme adekvátně reagovat a hrál se celkem nepohledný fotbal plný nepřesností. Větší aktivitu si nakonec po celý druhý poločas domácí udrželi a podařilo se jim i skórovat opět hlavou po centru z levé strany. Konec zápasu byl poměrně nervózní a přinesl spoustu zbytečných strkanic. Domácí vyhráli po zásluze 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Popovice
Lukáš Mimránek – trenér hostí:: hráli jsme špatně, pasivně, šance, když už jsme měli tak neproměnili. Když tak budeme pokračovat, v soutěži nezůstaneme.



Sestavy


TJ Mařatice-Východ
R. Kuriál [-] - F. Ižo [-] , F. Zbořil [-] , S. Zbořil [-] , M. Mrva [-] - A. Janků [-] , P. Kubíček [-] , D. Prekop [-] (47. M. Širůčka [-] ) - A. Lukašík [-] - L. Bída [-] , R. Andrýsek [-] (81. Z. Horák [-] )

TJ Družstevník Popovice
J. Mikel [-] - T. Tetera [-] (46. R. Viktora [-] ) , M. Obal [-] , L. Masaryk [-] , J. Tvrdoň [-] , T. Hladný [-] , M. Prajza [-] , P. Šácha [-] (67. R. Mikulčík [-] ) , V. Michelfeit [-] , J. Omelka [-] , L. Mimránek [-]

ŽK: 63. L. Bída , 66. M. Mrva - 39. L. Masaryk , 55. M. Prajza , 63. J. Omelka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Polášek Tomáš - BARTOŠ Luboš (N), KAŇOVSKÝ Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.