Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

15.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí získali tři body a dál pokračují za svým snem


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas z naší strany dobré. Dostali jsme se do vedení 2:0. Balón jsme v podstatě drželi jen mi. Hosté nakopávali dlouhé balóny do předu na útočníky a s tím si naši obránci poradili.

Druhý poločas jsme také začali dobře. Dostali jsme se do vedení 4:1, ale pak jsme přestali hrát. Soupeř neměl už co ztratit a dlouhými balóny nám zatápěli. Nakonec soupeř po zásluze vyrovnal na 4:4, ale naštěstí jsme ze standartní situace v 90 minutě doslova dokopli balón do sítě a vyhráli 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Roman Leitner - trenér domácích: Hodnocení není dobré za poslední půl hodinu. Úplně jsme přestali hrát. Jestli chceme hrát o postup tak musíme hrát celých 90 minut. Určitě klukům na tréninku promluvím pořádně do duše.




Sestavy


TJ Topolná
T. Rosík [-] - P. Rozsypálek [-] , P. Hoferek [-] (74. P. Vašek [-] ) , A. Pavlica [-] , O. Hoferek [-] , J. Foltýn [-] , J. Foltýn [-] , A. Válek [-] , M. Stuchlík [-] (66. D. Zelinka [-] ) , R. Vašťák [-] , J. Hoferek [-]

1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - R. Mangl [-] (17. D. Hasoň [-] ) , T. Bernatík [-] , D. Koutný [-] , J. Hasoň [-] (30. J. Tringela [-] ) , M. Černoch [-] , J. Běhávka [-] , J. Hrabala [-] , R. Korvas [-] , M. Martykán [-] , L. Dvouletý [-] (38. J. Stašek [-] )

ŽK: 7. O. Hoferek - 14. R. Mangl , 89. R. Struha .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HUBÁL Lukáš - BLAHO Cyprian (N), MARTYKÁN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.