2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín navázal na zlepšený výkon z minulého kola a doma obral o body Chrášťany


Branky


6. M. Koklar , 54. L. Koňarík (p.) - 33. J. Kremsa , 53. R. Drozd
0

Hráči Pištína po domácí výhře nad Černým Dubem, kdy přerušili více než půl roční čekání na výhru na domácím hřišti, přivítali tým Chrášťan. Hosté naopak doma poslední kolo padli s Dívčicemi, když ztratili vyhraný zápas v posledních deseti minutách. I v tomto zápase šlo o hodně, domácí by se výhrou zase o kus vzdálili sestupovým pozicím. Naopak hosté by se udrželi v kontaktu v boji o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pištín začal lépe, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Domácí tým hostil tým z Chrášťan. Zápas lépe začali domácí. V 6. minutě po špatné přihrávce hostů se povedl domácímu týmu dlouhý nákop za obranu na Martina Koklara, který unikl a vstřelil vedoucí branku Pištína – 1:0. Celý první poločas se hra kouskovala, kvůli spoustě faulů, nehrálo se snad ani 5 minut v kuse. Hostující tým volil rozehrávku dlouhými nákopy do domácího vápna,  kde chtěli zužitkovat svou výškovou převahu.  Pro oko diváka to bylo spíše utrpení.  Tlak hostů vyvrcholil ve 33. minutě, kdy po dalším rohu hostující Kremsa  protlačil míč za záda Žáka – 1:1. V první půli se přítomní diváci žádné vážnější šance nedočkali a tak zůstal stav po prvním poločase nerozhodný 1:1.   

Domácí nevyužili v závěru slibné příležitosti, a tak si oba týmy body rozdělily

Ve druhé půli už byla hra obou týmů koukatelnější. V 53. minutě po odkopu od brány se dostal míč k Drozdovi, který po pěkné individuální akci prošel středem přes tři domácí hráče  a překonal brankáře Žáka – 1:2. To bylo od hostujícího týmu vše a do další šance se už po zbytek zápasu nedostal. To domácí tým vstřelená branka probrala a začali více kombinovat a vytvářet si šance. Hned v 54. minutě byl ve vápně faulován Vávra a rozhodčí Škuthan neváhal ani minutu a odpískal pokutový kop. Jako v minulém soutěžním kole si vzal míč domácí Lukáš Koňarík a s přehledem proměnil – 2:2. V závěru utkání se do velké šance dostal domácí Vávra, který trefil pouze tyč, a když ani zkušený Čapek nedal gól  ze dvou metrů po  krásném centru Koňáríka,  skončil zápas zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Zápas jsme začali dobře a brzo vstřelili gól. Potom jako bychom přestali hrát, neplnili se věci, co se řekli před zápasem a míče se pouze nakopávali nesmyslně dopředu, kde je bez větších potíží sbírali obránci Chrášťan. Tolik faulů jsme neudělali za celé jaro, jako za první poločas v tomto zápase. Hosté zaslouženě vyrovnali a poločas byl pro nás spíše vysvobození. Ze začátku druhé půle jsme dostali na 2:1, ale dokázali jsme hned během minuty odpovědět proměněnou penaltou a od té doby jsme byli lepším týmem a hosty k ničemu nepustili. Škoda, že se nám 20. minut před koncem zranil Koklar, který svým důrazem a rychlostí dělal obráncům velké problémy. Remíza je asi zasloužená, škoda jen dvou šancí na konci zápasu, kdy jsme mohli strhnout vedení na svou stranu."

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "K utkání na půdě Pištína jsem přijeli ve značně okleštěné sestavě, takže za konečný bod jsme rádi."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - L. Hromádka [-] , V. Šíma [-] , M. Šťastný [-] , T. Trávníček [-] - F. Petráš [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] , M. Lisa [-] (60. J. Čapek [-] ) - V. Vávra [-] , M. Koklar [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - V. Mach [-] (46. T. Příhoda [-] ) , P. Kremsa [-] , P. Suchan [-] , M. Jedlička [-] , M. Zeman [-] - O. Bahleda [-] , R. Drozd [-] , M. Boháč [-] , J. Kremsa [-] - K. Jirásek [-] -

ŽK: 44. F. Petráš - 90. P. Kremsa .
Místo: Pištín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ČÍŽEK Aleš (N), VACHUTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.