Nová Ves rozstřílela Lokomotivu


Branky


0

Zápas prvního s posledním nabídl jednoznačnou záležitost v podání hostujícího favorita. Ačkoliv "tipér" Ondřej Zajíček předpovídal výhru domácích, opak byl pravdou a to i přes to, že do vedení šli domácí. 

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili zápas třemi brankami

Obě mužstva mají v zbývající jarní části o co hrát a potřebují tedy body jako sůl. Stejně tak obě mužstva v minulém kole prohrála a jak se ukazovalo od začátku utkání, lépe se s tím vypořádali hosté. O to větší překvapení bylo, když ve 20. minutě šli domácí hráči do vedení. Boháč nechtěl zahrát nohou v blízkosti obličeje útočícího hráče, který tak vybídl ke skórování Petroua1:0. Nová Ves ale opět ukazovala svoji velkou zbraň – standardní situace. Neumann mladší zahrával rohové kopy velmi dobře a z jednoho takového vyrovnal na zadní tyči nepokrytý Holzer1:1. Ještě před tím trefil Janeček jen břevno. Následoval neproměněný nájezd v podání Janovského. Hosté dál tlačili a po kombinaci na straně hřiště přišel míč do pokutového území na Janovského, který z prvního dotyku uklidil míč na přední tyč Kadlecovy branky – 1:2. Do přestávky se prosadil ještě po dalším centru ze strany od Holého Hlaváč1:3

Nová Ves skórovala opět třikrát

I druhá pětačtyřicetiminutovka byla v režii lídra tabulky Okresního přeboru. V 52. minutě rozehráli hosté další roh a odražený balón trefil levou nohou Janovský tak dobře, že si našel cestu až do sítě – 1:4. Lokomotivabyla na ručník a nad vodou ji držel jen v tomto utkání nepřesný Brožka, jenž měl mnoho šancí skóre navýšit. A tak se ještě v závěru utkání prosadil, jak jinak než z rohu, Janeček a to hned dvakrát. Janeček ukázal parádní hru hlavou i dobrý výskok – 1:6. Lokomotiva tedy zůstává i nadále poslední, Nová Ves má zpět šestibodový náskok v čele tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jiří Weinreb (hráč Lokomotivy ČB B): Z naší strany to byl nejhorší výkon za posledních pár sezón. Naplno se projevil nedostatek hráčů, s čímž se potýkáme celou sezónu. Ještě hodinu před zápasem jsme nevěděli, zda nás bude jedenáct. Náš výkon se dá charakterizovat jedním slovem: OSTUDA. Hráči nejsou a tak reálně hrozí, že příští sezónu nepřihlásíme ani III. třídu.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - WENZL Jan (N), KUKAČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.