3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko doma nezaváhalo a dál stíhá Stříbro!


Branky


0

Domácí proti čtrnácté Rakové potvrdili roli favorita a zisk tří bodů nakonec korunovali stejným počtem vstřelených branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří v minulém kole, stejně jako jejich soupeř, vyhráli za dva body. První gól na sebe nechal čekat do sedmnácté minuty, kdy Šnour oslovil Iva Györgyho a ten otevřel skóre povedenou ranou. Hosté mohli odpovědět Šilhánkem, Moravec byl ale ve své bráně pozorný. Po půl hodině hry napřáhl Kohout a Svěchota jeho pumelici nadzdvihl alespoň na břevno. Autor první branky se následně proměnil v asistenta, když vybídl ke skórování Karla Kalivodu, který podél gólmana upravil poločasový výsledek. Na padesát přítomných fanoušků tak o přestávce hřálo pohodlné vedení.

 

 

Hned v úvodu druhé půle se k hlavičce dostal Trefanec, orazítkoval však pouze břevno. Podobně to zkoušel na druhé straně Štincík, jen těsně ale minul tyč. Domácí se nakonec dočkali třetí branky po hodině hry, kdy se po rohu prosadil Martin Brož. V závěru zápasu se ještě v úniku zjevil střídající Antonovics, skvěle ale zasáhl vyběhnuvší Svěchota. Nýrsko tak naplnilo roli favorita a za každý vstřelený gól si připsalo jeden bod do tabulky. Oba soupeři si v letošní sezóně rozdělili body v poměru 5:1.   



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: „Do utkání jsme šli s cílem odčinit zbytečnou ztrátu z minulého kola. Začali jsme aktivně a do poločasu si vypracovali dvougólové vedení a měli i další šance. Podobný průběh měl i druhý poločas. Vítězství je zasloužené, ale je potřeba ho potvrdit v dalších kolech.“

TJ Sokol Raková
Janda Pavel: „K zápasu jsme jeli s odhodláním překvapit Nýrsko stejně jako na podzim a vybojovat alespoň bod. Problémy nám ale dělala výšková převaha hráčů domácích, což znamenalo velké množství prohraných osobních soubojů. Když k tomu připočteme leckdy nejisté rozhodování dvou mužů v černém, tak jsme na zisk bodu měli malé šance. Musím ale uznat, že vyhrálo lepší mužstvo zaslouženě, i když bychom si branku za bojovný výkon také zasloužili. Musíme vzhlížet k příštím zápasům a bojovat o každý bod.“



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - K. Kalivoda ml. [-] , T. Rubáš [-] (73. A. Antonovics [-] ) , T. György [-] (61. P. Výtisk [-] ) , D. Šnour [-] , I. György [-] , M. Trefanec [-] (65. P. Janovský [-] ) , J. Lužný [-] , M. Brož [-] , T. Kohout [-] , M. Bastl [-] (71. F. Kolář [-] )

TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - P. Vohár [-] (67. M. Běle [-] ) , J. Silovský [-] (46. J. Bartoš [-] ) , J. Šilhánek [-] , J. Břicháček [-] , J. Rottenborn [-] (67. P. Procházka [-] ) , J. Procházka [-] , A. Vrba [-] , M. Reitspies [-] , V. Štincík [-] , D. Kašpar [-]

ŽK: 60. D. Kašpar , 89. P. Procházka .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - PLZÁK Martin, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.