3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd si vyšlápl na Kralovice!


Branky


8. P. Pikl , 49. M. Slowik - 24. J. Purkar , 43. J. Purkar
0

Domácí zabrali a po nepřesvědčivých výsledcích konečně slaví vítězství. Byť jen na penalty, proti Kralovicím se ale i tak počítají!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na těžkém terénu se lépe zorientovali domácí, kteří chtěli svému soupeři oplatil porážku 2:5 z prvního vzájemného měření sil. Již v osmé minutě Otava krásnou kolmicí vyslal do sóla ostrostřelce Petra Pikla, který svůj únik zakončil obstřelením Šotta. Inkasovaná branka Kralovice probudila a brzy také došlo na vyrovnání. Jan Purkar byl důraznější na přední tyči než brankář Čepelák a začínalo se tak opět od nuly, tedy jedné. V závěru poločasu navíc hosté dokonali obrat. Hráč posledního kola Lavička naservíroval příhru před prázdnou branku opět Janu Purkarovi a ten neměl problém s tím, aby balíček dopravil na místo určení. Necel stovka přítomných fanoušků tak o přestávce vyhlížela, jestli jejich barvy dnes budou bodovat.    

 

Chodský Újezd nehrál vůbec špatně, byl více než rovnocenným soupeřem a své postavení v tabulce rozhodně chtěl zvrátit. První krok udělal již necelých pět minut po úvodním hvizdu ve druhé půli. Tlak ve vápně ještě Šott zlikvidoval na brankové čáře, odražený balón však dělovkou přímo do šibenice uklidil Michal Slowik. Více s toho ale již do devadesáté minuty neudálo. A přestože Sudí Ruda nastavil i nějakou tu minutku, musel zápas nakonec rozhodnout rozstřel.

 

V něm první penaltu sice domácí poslali mimo branku, ale pak se již střelci Újezda nemýlili. To na druhé straně neuspěli exekutoři dva a po výsledku 4:2 se tak celkově v utkání může radovat Chodský Újezd, pro nějž jsou to na jaře první body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: „Utkání mělo hodně šancí. Pro nás je škoda, že jsme toho nevyužili ve druhém poločase, hlavně na konci. Ale zlatý body jsou doma.“

TJ Sokol Kralovice
Václav Ježek: "Soupeř nastoupil s velkou chuti a my se chvíli ztráceli. Bylo vidět, že Chodský Újezd nemá co ztratit a jednalo se o hodně bojovné a těžké utkání. Při penaltach už jsme tradičně zklamali. Je to tuším už snad patý neúspěšný penaltový rozstřel."



Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - T. Vejvoda [-] , L. Pikl st. [-] , M. Beneš [-] - J. Zivčák [-] (38. M. Trejbal [-] ) , M. Slowik [-] , V. Mráček [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] - Š. Otava [-] , P. Pikl [-] -

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Vlk [-] , D. Hyneš [-] (69. M. Horyna [-] ) , J. Koudele [-] , V. Ježek [-] - J. Mareš [-] , F. Volín [-] , M. Řenč [-] , M. Bulín [-] - J. Purkar [-] (79. O. Gross [-] ) , J. Lavička [-]

ŽK: 41. M. Trejbal , 43. J. Pikl - 43. D. Hyneš , 87. F. Volín .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Ruda Daniel - BOGDAN Gabriel, ČERNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.