Kralovice přivezly do Rakové sedm trpaslíků!


Branky


0

 

Rakové se vůbec nevyvedl domácí duel, hosté naopak po vysoké výhře slaví stvrzení první poloviny tabulky.   

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Nedávno postavené hřiště v Rakové zažilo po čtrnácti dnech další kanonádu. Oproti minulému domácímu zápasu ale fanoušci odcházeli s úplně jinými pocity, jejich fotbalisté je totiž tentokrát vůbec, ale vůbec nepotěšili.  Od prvních minut se hrál v krásném areálu svižný fotbal. Obě mužstva se rychlými útoky tlačila přímočaře do vápna svého protivníka. Kralovice zahrozily nejprve několika šancemi Kozla. Na druhé straně se domácí prezentovali jedovatou střelou kapitána Břicháčka, ale Bodurka si s ní poradil. Hostující fotbalisté se nadále dostávali do vyložených šancí, zatímco útoky Rakové začaly končit jen před vápnem Kralovic. Po několika neproměněných šancích hostů přeci jen zahřmělo. Psala se dvacátá minuta, když  Bulín našel centrem před brankou Jana Lavičku, který hlavou poslal míč do protipohybu brankáře Šilhánka. Po chvilce dalekonosnou střelu domácí gólman zneškodnil až po odrazu míče o tyč. Skóre se tak měnilo až v závěru úvodního dějství, když Kozel vysunul Jiřího Mareše a ten střelou na vzdálenější tyč překonal Šilhánka. Do přestávky stihli hosté udeřit ještě jednou. Gól měl na svědomí Filip Volín a nutno podotknout, že stál za to. Kapitán Kralovic si všiml, že domácí brankář je poměrně daleko z branky a přehodil ho dalekonosnou ránou až ze středového kruhu. Krásný fotbalový moment. 

 

 

 

Vstup do druhého poločasu patřil domácím. Na hosty vlétli a snažili se stáhnout třígólové manko z první půlky. Kralovická obrana měla prvních pět minut velké problémy zachytávat kombinační akce domácích a gól se zdál být otázkou času. Velice aktivní byl zejména hbitý Bartoš. Jenže Raková z nadějného tlaku vytěžila pouze několik střel a Bodurka v kralovické bráně s jejich zneškodněním neměl vetší problémy. Tlak navíc otupil gól Jana Lavičky, který prudce trknul míč o břevno, když zužitkoval ostrý centr Kozla. Prakticky vzápětí si navíc  Mareš pohrál ve vápně s obráncem, položil si na zem i brankáře a naservíroval balón proti noze stejnému hráči, který bez problémů zpečetil hattrick. Hosté byli v laufu a po kolmici Bulína vstřelil šestý gól Jiří Mareš. Rottenborn následně podtrhl marnost snažení domácích v tomto zápase, když v samostatném úniku zakončil pouze těsně mimo branku.Gólový účet tak uzavřel v závěru Jan Lavička, který krásně napálil balón do růžku po přihrávce od Mareše a pro kralovického snajpra to byl celkově čtvrtý gól v utkání. Hosté tak pokračují v drápání se za nejlepšími celky soutěže, Raková je třináctá.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Janda Pavel: "Hosté se netajili tím, že se k nám báli přijet, protože u nás nikdy nic neuhráli. Po výsledcích jarní části si i Raková věřila, že dnes by měly zůstat tři body doma. Co se však za dalších 90 minut odehrálo, to byl zlý sen. Někdy se objeví zápas, kdy se prostě nepovede vůbec nic a soupeři vše, každopádně dnes byly Kralovice ve všem lepší a potvrdily to i vstřelenými brankami. Pro domácí se tímto výsledkem komplikuje boj o záchranu, ale nevzdávají se a budou chtít vše napravit v dalších zápasech."

TJ Sokol Kralovice
Mareš Jiří: "Jen za první poločas jsme mohli dát klidně pět, šest branek a nikdo by se nemohl divit. Šance jsme oproti jiným zápasům nakonec proměňovali a jednoznačně vyhráli. Domácí nepodali tak špatný výkon, jak by se mohlo jen podle skóre zdát. Hrají odvážný kombinační fotbal, ale dneska byli nebezpeční jen po vápno. Přeju jim, ať ve zbytku sezóny zabojují, protože v tomhle pěkném areálu je radost hrát."



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - M. Reitspies [-] (46. P. Vohár [-] ) , A. Vrba [-] , P. Smitka [-] , J. Silovský [-] , J. Procházka [-] , J. Bartoš [-] , J. Břicháček [-] , J. Rottenborn [-] , V. Štincík [-] (70. M. Svěchota [-] ) , D. Kašpar [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Hyneš [-] , M. Horyna [-] , J. Vlk [-] , V. Ježek [-] - F. Volín [-] , M. Bulín [-] , J. Mareš [-] - J. Lavička [-] - P. Bulín [-] (70. M. Řenč [-] ) , J. Kozel [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - POHANČENÍK Pavel, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.