Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce měl nakonec navrch Mochtín


Branky


0

První poločas velela Raková, druhý zase hosté. Nicméně v součtu více gólů vstřelil Mochtín a proto vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas Rakové s Mochtínem měl dvě tváře. V prvním poločase bylo na hřišti více vidět hráče Rakové. Po dvou krásných kombinacích na  zemi se dostal do vedení. Zasložil se o to především Alois Vrba, protože právě on dával v 12. minutě na 1:0 a v 37.minutě na 2:0 Vypadalo to jako hotová věc, jenomže před poločasem se Mochtínu podařilo snížit. Pretzelmayer se dostal kličkou okolo beka a zakončil za bezmocného Šilhánka. A tak se do šaten šlo za stavu 2:1.

 

 

Do druhého poločasu trenér hostů naordinoval hru na brejky, což se náramně vyplatilo.  Po trestném kopu zahraném přesně na Smolíka se do zakončení dostal Staněk a nezaváhal. Pak se dostal do zakočení Dolejš, ketrý tak otočil vývoj utkání. Raková byla zásadně proti, přičemž dokázala srovnat krok v 77.minutě gólem Bartoše. Jen minutu se domácí mohli těšit z vyrovnání. Míč se odrazil k Dolejšovi a ten proměnil. Bylo znovu otočené skóre, avšak drama pokračovalo ještě tři minuty. Dokud se nedostal do protiútoku Pretzelmayer, který opět vystřelil a ze střely vytěžil maximum, tedy gól. Upravil tedy na konečných 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
David Novák: Všechno špatně ! Nedaly jsme v prvním poločase na 3:1 a to byla ta chyba.

TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: Jeli jsme udělat alespoň nějaké body, a tak je výhra skvělá. Za poslední tři kola jsme udělali devět bodů. Hlavně ve druhém poločase ukázal tým svoje maximum, proto bych chtěl celý manšaft pochválit.



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - J. Břicháček [-] , J. Silovský [-] , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , P. Vohár [-] , P. Smitka [-] , J. Procházka [-] , J. Rottenborn [-] , V. Štincík [-] , D. Kašpar [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - P. Švátora [-] , J. Bejvl [-] - T. Velek [-] - J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , Z. Novák [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Cihlář [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kostelník Lumír - FILLINGER Miloš, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.