2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko vyhrálo s odřenýma ušima !


Branky


0

Nýrsko přes velice dobrý výkon Křimic odvezlo tři body a o skóre předstihlo Stříbro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Připravujeme ...

I toto utkání mělo předem určeného favorita, jimž bylo Nýrsko. Při ztrátě Stříbra potřebovali výhru, aby se vyhoupli na první příčku ligy. Nástup jim však příliš nevyšel. Již v deváté minutě musel Moravec likvidovat Šanci Rady. Po slabším začátku se ovšem dostali trochu více do hry. V 15. minutě se po Györgyho akci dostal ke střele Výtisk, který trefil pouze tyč hostů. Na druhé straně se kopal trestný kop, přičemž střelu Vonáška k tyči vyrazil brankář Moravec. Do další šance hostů se dostal Šváb, kterému jeho šanci opět zkazil výborně hrající Moravec. Příležitosti dáe střídaly, ale bez gólového zápisu. Konec poločasu tedy 0:0.

 

I ve druhém poločase se hrálo velice ofenzivně. Střeli domácích však lítaly mimo branku a když už byla přesnější, zlikvidoval ji brankář. Čím postupoval zápas, tím bylo tempo větší. V 64. minutě se k pěkné střele dostal Vonášek, ale netrefil přesně. V 68. minutě zakončoval I. György přes celou bránu na zadní tyč. I on těsně minul. Domácí se dostávaly do stálejšího tlaku, ale chvíle nepozornosti jim přišla draho. K míči se dostal Augustín přihrál na Kovačiče a ten střelou z hranice vápna nedal brankářovi šanci. Domácí to zaskočilo, ale trenér věděl co dělat. Reagoval změnou v rozestavení hráčů a to mu dokonale vyšlo. V 86. minutě přihrál Pacovský na T. Györgyho , který srovnal stav utkáí. I remíza by hostům voněla, což nechtěl dopustit T. György. Když už se zdálo že utkání skončí nerozhodně spolupráci L.Korschinského a I.Györgyho,zakončil střelou do sítě branky hostů, T.György a rozhodl tak o výsledku utkání. Konečný výsledek 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: Domácí zaslouženě získali tři body,i když to bylo na poslední chvíli,nadruhou stranu prohrát utkání v posledních minutách je pro sympaticky hrající mužstvo hostů určitě kruté.

FC Křimice
Dobrý Petr: Byl to velice vyrovnaný zápas. Chvílemi jsme byli jasně lepší. Proto si myslím, že by tomuhle zápasu více slušela remíza. Celý tým si zaslouží pochvalu, jen kdyby nám neutekl ten konec.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Brož [-] , M. Trefanec [-] (75. L. Korschinký [-] ) , F. Kolář [-] , I. György [-] , A. Antonovics [-] (63. P. Janovský [-] ) , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Rada [-] , T. Čechura [-] , M. Škoda [-] , J. Vonášek [-] , J. Kovačič [-] , J. Zapoměl [-] , A. Adam [-] , V. Kuneš [-] , J. Novák [-] , J. Šváb [-]

ŽK: 30. M. Trefanec , 83. L. Korschinký - 29. J. Šváb , 86. M. Škoda , 87. A. Adam .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - VOCELKA Milan, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.