3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko porazilo Mochtín a dál vede tabulku


Branky


35. J. Lužný , 45. M. Brož , 71. T. György - 15. Z. Toman , 32. J. Bejvl
0

Několik zlomových momentů sledovali diváci na Nýrském hřišti. Tyto momenty nakonec lépe vyšly pro Nýrsko, které těsně vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V okresním derby měli lepší nástup do utkání hráči domácího mužstva, ale v branku tento lak neproměnili. Střelecké pokusy Výtiska a T.Györgyho letěly mimo. Naopak po autovém vhazování hostujícího Čeledy, se k míči dostal Toman a střelou z hranice trestného území otevřelskóre utkání. Domácí mužstvo mělo několik příležitostí srovnat stav, ale střely I.Györgyho a A. Antonovicsešly opět mimo. Ve 24. minutě utkání měli domácí výhodu trestného kopu. Nicméně střelu T.Györgyho brankář hostů bravurně zneškodnil. Následně se po špatné rozehrávce domácích brankáře k míči dostal Toman,ale nestačil míč přesně zakončit. Ve 28. minutě střelu T.György brankář hostů vyrazil k  nabíhajícímu Janovskému ,ten ale ve stoprocentní šanci trefuje pouze tyč. Pro domácí to bylo velice kruté, jelikož po rozehraném trestném kopu se k míči dostal hostující Bejvl, který překonal nýrského brankáře a poslal hosty do dvou brankového vedení. Odpověď nehledali domácí moc dlouho, jelikož ve 34. minutě T.György našel přesnou přihrávkou Lužného a ten snížil manko svého týmu.V této chvíli se domácí dostali do sedla. Postupně Výtisk a Lužný byli při zakončení neúspěšní. Když už to vypadalo , že poločas skončí vedením mužstva hostů,přišla akce domácích. I.György přihrál Výtiskovi, ten předal Brožovi, který akci zakončil přesnou střelou a srovnal tak stav utkání. Stav poločasu tak brankou do šatny ustanovil na 2:2.

 

Do druhého poločasu opět aktivněji vešli domácí, ale znovu jim nevycházela koncovka. Do příležitostí se postupně dostali Janovský, Lužný, Výtisk, ale bez brankového efektu. Šance měli i hosté, ale ani jim nebylo přáno. V 70. minutě utkání po akci I.Györgyho přesně zamířil T.György a poslal domácí poprvé v tomto zápase do vedení. Další příležitost měl i Lužný, ale pouze nastřelil gólmana. V 74. minutě předvedl Novák jak se zastavuje míč na brankové čáře a držel tak stále naději na bodový zisk.To mohl potvrdit z trestného kopu  Toman, ale zde předvedl obraný zákrok György. Nýrsko mělo následně výhodu trestného kopu, ale střela Kalivody skončila ve zdi bránících hráčů. V 89. minutě mohl potvrdit vítězství Bejvl, ale mochtínský brankář Moravec byl proti.  Konečný stav 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Steier: Vítězství a body zůstaly doma. Stínem utkání bylo nezaviněné zranění domácího mladíka P.Janovského,kterého musela odvézt sanitka na vyšetření do nemocnice.Přejeme mu brzké uzdravení a návrat na fotbalový trávník.

TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: Určitě jsme mohli brát i jeden nebo dokonce tři body, ale nedali jsme naše šance. Náš výkon nebyl vůbec špatný a jsem rád, že jsme Nýrsko pěkně potrápili.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Brož [-] , P. Janovský [-] (67. L. Korschinký [-] ) , I. György [-] , F. Kolář [-] , A. Antonovics [-] (60. M. Trefanec [-] ) , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , Z. Novák [-] , P. Švátora [-] , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] (80. J. Rašek [-] ) , J. Žiak [-] (75. J. Pretzelmayer [-] ) , J. Bejvl [-] , Z. Toman [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 14. J. Lužný , 39. T. György - 17. Z. Smolík , 78. P. Švátora .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Petržilka Jiří - PENA Miroslav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.