Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

2.5

Zázemí

4.5

Kralovice v derby přehrály Žihli a poslaly jí bojovat o udržení do baráže


Branky


0

 

Kralovice se nevýraznými výsledky v závěru soutěže namočily do bárážových starostí a stejně na tom byla i nedaleká Žihle. Hostům stačila remíza, domácí nakopak potřebovali k jistotě zvítězit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice se nevýraznými výsledky v závěru soutěže namočily do bárážových starostí a stejně na tom byla i nedaleká Žihle. Hostům stačila remíza, domácí naopak potřebovali k jistotě zvítězit a od úvodních minut byli aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Dostávali se i do šancí.  V těch se vystřídali Kozel, Mareš, velice aktivní Bulín nebo třeba Lavička. Ten se dokonce dostal do souboje 1 v 1 s Bláhou v brance hostů, ale nevyhrál ho. Na druhé straně zadunělo břevno po hlavičce Brože. Druhou a po hříchu poslední šanci hostů v prvním poločase sebral u tyče Tyrovi včasným odkopnutím Petr Bulín. Další šance už tolik nepřicházely a hra se omezila mezi vápna. Poločas tedy skončil 0:0 i přes převahu domácích.

 

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Hosté dopředu příliš nebezpeční nebyli, zatímco domácí fotbalisté se větší aktivitou dostávali do šancí. Hru táhnul neúnavný Martin Bulín, který se dočkal v 68. minutě zasloužené odměny. Po narážečce s Lavičkou se opřel ve vápně do míče a jeho střela z úhlu dolétla až za záda hostujícího brankáře Bláhy. Za pár minut poté se do šance dostal Lavička, který však zvolil špatné zakončení a jeho oblouček skončil v zámezí. Hosté se do konce zápasu nedostali ani do závěrečného tlaku, jejich hra byla jako v celém druhém poločasu velice křečovitá a domácí si těsné vítězství už pohlídali. A protože Pačejov otočil utkání v Rakové, Žihle bude muset o udržení v soutěži zabojovat v nevyzpytatelné baráži. Konečný stav 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: Celou jarní část hrajeme bez pěti stabilních hráčů základní sestavy a i díky tomu jsme dobře rozehranou sezónu z podzimu zachraňovali až dnes proti Žihli. I s torzem kádru jsme zabojovali, byli po celý zápas lepším týmem, jen to dlouho nedokázali vyjádřit gólově. Naštěstí jedna branka tam spadla a dal jí po zásluze nejlepší hráč utkání, Martin Bulín. Všichni dneska dřeli, ale na něm byl vidět extremní hlad po fotbale, kterým strhl ostatní. Přesně to nám v minulých zápasech chybělo.

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: Fotbal se hrál vyrovnaný, převážně bez střelby. Naše šance jsme neproměnili a soupeři jsme individuální chybou vítězství věnovali.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Homr Michal - LHOTÁK Luděk, HUDEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.