4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžké utkání Nepomuk zvládnul a uhájil čtvrté místo v tabulce


Branky


35. P. Váňa , 54. M. Baran , 62. L. Zajíc , 81. J. Rous - 89. T. György
0

Tři body domácím zajistil dobrý a slušný výkon s jasnými pokyny od trenéra, které naprosto vyšly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K poslednímu utkání zajížděli hráči Nýrska k soupeři,se kterým se jim v poslední době příliš nedaří. Měli před utkáním dokonce určité problémy se sestavou, protože zranění a různé důvody nedovolily některým hráčům se k utkání dostavit. Naopak domácí Nepomuk se na utkání doslova těšil. Začali s velkým elánem, přičemž i několikrát ohrozili branku hostů. Tu však alespoň v úvodu dobře střežil brankář Moravec. V 18. minutě se k dobrému zakončení dostal Baran, ale brankář dobře zasáhnul. Na druhé straně zradilo Antonovicse zpracování a tak v dobré pozici ani nevystřelil. Obě mužstva se v té době snažila hrát útočný fotbal, brankové příležitosti se střídali na obou stranách, ale hráčům chyběl patřičný klid v koncovce. Ve 35. minutě domácí Vosyka uvolnil Barana, kterému první střelu vyrazil Moravec. Na druhý střelecký pokus téhož hráče už byl krátký,a tak se domácí mužstvo dostalo do vedení. Do příležitosti ke zvýšení vedení se dostal v 39. minutě  Rous, ale jeho pokus znamenal pro Nepomuk jen roh. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0.

 

V nástupu do druhého poločasu se do šance dostal Vosyka, akci i zakončil, ale Moravec byl na správném místě a střelu zlikvidoval. V té době se podařilo domácímu mužstvu získat opět herní převahu. Na hráčích nebyla vidět přemíra snahy, ale spíš rezignace. V 54. minutě se k míči dostal po špatné rozehrávce nýrského brankáře Baran a do prázdné nýrské branky dal na 2:0. Vstřelená branka domácí mužstvo nabudila a výsledkem toho byla spolupráce Vosyky a Zajíce, přičemž vstřelili třetí branku Nepomuku. Ke vstřelení čtvrté branky pomohla další špatná rozehrávka nýrských hráčů na polovině hřiště, kdy se k míči dostal Baran, který přihrál před nýrskou branku na Rouse a ten neměl problém se zakončením. V 89. minutě snížili hosté na 4:1. Po rohu se, k míči dostal T.György. Levačkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a uzavřel tak gólový zápis utkání. Konečný stav 4:1.  



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Viktora Josef: My jsme si na začátku sezóny dali cíl. Hodně tvrdě jsme trénovali a tohle je naše odměna. Za mě bych řekl, že jsem teď velice spokojený.

FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: K průběhu zápasu je možné dodat jenom to, že některým hráčům Nýrska chyběla vůle pro vítězství a spokojili se s tím utkání pouze odehrát.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] (55. P. Kalabza [-] ) , J. Viktora [-] , J. Ticháček [-] , J. Vosyka [-] (63. M. Baran [-] ) , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (63. J. Rous [-] ) , L. Zajíc [-] (75. V. Janoch [-] ) , P. Váňa [-] , T. Voráček [-] , M. Baran [-] (81. L. Zajíc [-] )

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - L. Korschinký [-] (63. T. György [-] ) , M. Trefanec [-] , M. Brož [-] , F. Kolář [-] , A. Antonovics [-] , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , M. Bastl [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-]

ŽK: 21. P. Panc , 69. M. Baran , 74. L. Zajíc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠAUFLOVÁ Jana, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.