2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Košutka nezastavila Horní Břízu


Branky


0

Horní Bříza s nálepkou nejlepšího týmu jara si pro tři body přijela na stadion Košutky a taky si je zaslouženě vybojovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na závěr sezóny už mají hráči v hlavách: ,, Hlavně se nezranit!" S tímto heslem šli fotbalisti i do utkání  Košutky s Horní Břízou. Na  100 diváků mohlo vidět kombinační hru obou mužstev. Celkově první poločas byl velice vyrovnaný a šance převážně skromný. Skóre zápasu otevřel Macháček pěknou individuální akcí. Ovšem v tomto zápasu se dávaly góly v tříminutovém intervalu. Další gól tedy padl hned za tři minuty po prvním. To když se po přihrávce Lišky prosadil střelou na zadní tyč Forejt. Dalších šancí už moc nebylo a když už se do nějaké někdo dostal, neproměnil ji. Poločas tak skončil 1:1.

 

Do druhého poločasu Horní bříza provedla pár změn v sestavě aby zajistila herní převahu. To se jim v rámci možností podařilo, když ve 49. minutě poslal do vedení hosty Paukner. Ten dostal kvalitní přihrávku z otočky od Příhody  a z hranice malého vápna přesně vystřelil. Právě tři minuty na to, v 52. minutě, se domácí ještě zmohli na odpověď. Forejt nyní nezakončil a ještě přihrál na lépe postaveného Trinera, který z penaltového puntíku vyrovnal. Tříminutové kouzlo ovšem zafungovalo a v 55. minutě Viktor Landa vrátil vedení hostům. Bylo to po tom, co se Horní Bříza rozhodla hrát na tři útočníky.  Vyplatilo se jí to, jelikož právě Landa Viktor byl mužem, který byl na trávníku jen pár minut. Do konce už se nic zvláštní nestalo, tudíž Horní Bříza vyhrála konečným výsledkem 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip: Myslím, že to bylo pěkné utkání i pro diváky. Hostili jsme asi nejlepší tým jara, tak není ostuda, že jsme prohráli.

SK Horní Bříza
Löffelamn Martin: Do utkání jsme šli s tím, aby si zahráli i hráči z lavičky. Priorita byla se nezranit, a k tomu jsme přidali i tři body .



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] (65. M. Mravík [-] ) - P. Arnošt [-] , F. Řežábek [-] (46. J. Chabr [-] ) , P. Kalaš [-] , J. Holec [-] , D. Triner [-] (54. J. Stanka [-] ) , T. Forejt [-] (54. J. Blažejovský [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] , K. Liška [-] , M. Primas [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Šmucler [-] , L. Janka [-] , K. Příhoda [-] , M. Fišer [-] (46. V. Landa [-] ) , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] (46. V. Zavadil [-] ) , R. Šimice [-]

ŽK: 35. D. Triner , 65. M. Primas , 74. J. Stanka , 76. K. Liška - 80. V. Zavadil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KOMANEC Petr, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.