Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí si doma pohrálo s Libchavou


Branky


0

Domácí si dnešní výhrou téměř zajistili postup z prvního místa a to hlavně proto, že v celkovém součtu zápasů zřejmě byli těmi nejlepšími v lize. Hosté z Horní Libchavy to dnes naplno pocítili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0, nazdar

První půle byla z pohledu fanouška o jednom týmu. Pravda je, že Libchava přijela s tak trochu improvizovanou sestavou, hlavně co se brankářského postu týče, ale s domácími dokázala držet krok jen v úvodních minutách. Poté se, na příkladném hřišti v Jestřebí, odehrával vlastně jen fotbal o útočícím a bránícím. Ve 12. minutě se prosadil Wágner Petr a to zpoza šestnáctky. Poté přišli další šance a další branky. Ve 25. a ve 34. minutě se přesně zaznamenal Pilař Jakub, kapitán domácích, a znovu to byly branky zpoza vápna, se kterými nemohl hostující brankář nic dělat. Stav prozatím 3:0.

I tento poločas byl 3:0

Ve druhé půli byli domácí podobně dominatní jako v té předešlé. Libchavě to nešlo a domácí toho využívali, byť je fakt, že jsme dnes žádnou pěknou branku neshlédli. Naopak, i další branky přišli spíše jako takové šmudly z prostoru penalty nebo malého vápna, čímž rozhodně nechceme daným střelcům křivdit. V 50. minutě se prosadil Šmejkal David a ten samý se do statistik zapsal další brankou a to tentokrát o tři minuty déle. Libchava se již nevzmohla na sebemenší odpor a v 89. minutě završil brankovou nadílku Jakub Říha. Stav dozněl do svého výsledku 6:0



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Očekávali jsme vítězství, protože chceme být první a to predikuje výhru v každém zápase. Máme před sebou poslední kolo, takže nám ještě jedna výhra chybí. Za hráče utkání dnes zvolím Šmejkala a Wágnera, ač nerad, protože oba tu stojí vedle mě a jistě mě uslyší... :)

TJ Horní Libchava
Václav Erben (trenér Libchavy): Dnes nám domácí přidělili lekci z fotbalu. Byl to jednoznačný zápas již od začátku. My jsme jim stačili jen v úvodu utkání. Pravda je, že jsme chtěli překvapit, ale musíme soupeři pogratulovat k naprosto zasloužené výhře. Za nás dnes vynikl náhradní brankář, který na poslední chvíli dokázal zaskočit a nebýt jeho, tak asi prohrajeme větším rozdílem.



Sestavy


TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Švec [-] , P. Wágner [-] , L. Trnečka [-] , D. Šmejkal [-] , L. Prkno [-] , J. Pilař [-] (70. O. Kaňkovský [-] ) , J. Koutenský [-] (54. J. Říha [-] ) , M. Kněžour [-] , T. Karas [-] , G. Süssner [-] (60. M. Žižka [-] )

TJ Horní Libchava
M. Vyšohlíd [-] - R. Krasniqi [-] , V. Ondrúšek [-] , J. Brejška [-] , O. Pospíšil [-] , J. Houžvička [-] , T. Hřebřina [-] , V. Tkachenko [-] , R. Tichý [-] (46. D. Horák [-] ) , M. Kaňkovský [-] , P. Heinrich [-]

ŽK: 25. V. Ondrúšek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kutílek Martin - BÖHME Ladislav, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.