0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

17.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police doma neurvala ani bod


Branky


0

Do Police zavítali Kravaře. Tým, který se pohybuje ve druhé polovině tabulky se poměřil se soupeřem z první poloviny. Papírové předpoklady však vítěze neurčili správně. Hosté se postarali o relativní překvapení v kole...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí zápasu přišlo brzy

Utkání nejspíše mělo být v režii domácích, jenže to by nesměla přijít branka hned ve druhé minutě utkání. Postaral se o ní Jan Koutný a to byla pro domácí skutečně hodně studená sprcha. Hra se poté přelévala ze strany na stranu a v tomto poločase jsme již další branku neshlédli. O výraznější moment zde také byla nouze a my se proto pojďme podívat, jak se zápas odvíjel v následující půli. Poločas za stavu 0:1 pro Karavaře.

Bez branek

Domácí věděli, že pokud chtějí ze zápasu nějaké body, budou muset začít střílet branky. Ty se jim v této půli nepodařilo dát, stejně jako v půli první. Kravaře si do konce utkání podrželo svůj jednogólový náskok a nakonec berou všechny tři body v konečném znění 0:1. Nynější rozdíl, po výhře Křavaří, je pět bodů v tabulce, přičemž domácí zůstávají nad hosty o tři příčky. 



Sestavy


TJ Sokol Horní Police
P. Jánský [-] - M. Vágner [-] , P. Věchet [-] , R. Kubaš [-] , M. Flieger [-] , M. Bizoň [-] - P. Heřmánek [-] (60. S. Kadlec [-] ) , J. Kodeš [-] , T. Benda [-] (35. D. Kalina [-] ) - P. Nývlt [-] , M. Bizoň [-] (85. M. Čížek [-] )

FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - A. Kubišta [-] , P. Šena [-] , J. Palka [-] , M. Červený [-] (60. M. Končel [-] ) - M. Suchan [-] (86. M. Uhlíř [-] ) , J. Ledl [-] , M. Koutný [-] (57. K. Maršík [-] ) - L. Novotný [-] , J. Koutný [-] , D. Šubrt [-] -

ŽK: 47. D. Kalina - 48. A. Kubišta , 62. L. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOŽÁR Jiří - JACHIMSTÁL Bohuslav, JANDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.