0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:30

18.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany doma nezvládly Dubou


Branky


0

Celek z Bukovan byl ještě nedávno druhý. To ovšem po úvodních jarních kolech již neplatí a nutno říci, že domácí mužstvo stále ještě nenašlo optimální formu. Naopak hosté neustále překvapují...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas za stavu 0:0

Do utkání vběhly obě strany a body byly zapotřebí spíše pro domácí, než pro hosty. Přeci jen, z druhého místa Bukovany spadly na místo třetí a ještě ke všemu ztrácí na druhou Dubici tři body. Bohužel, Bukovany ani Dubá nedokázaly v první půli vsítit branku a tak jsme shlédli jalovou půli. Oba celky měly své šance, ovšem jak již bylo řečeno, bez produktivity. Za zmínku stojí snad jen to, že rozhodčí v první polovině hry vytáhl žlutou a to hned čtyřikrát. Do šaten za stavu 0:0.

Dubá vítězství urvala

Druhá půle již byla o něčem jiném, co se střílení branek týče, byť padla pouze jedna. Ta padla na straně hostů, když se v 53. minutě, tedy zkraje druhého poločasu, prosadil Miloslav Vokolek a utkání se naklonilo na stranu Dubé. Bukovany ovšem nedokázaly zareagovat dostatečně kvalitně na to, aby vyrovnaly, natož aby vedly. Zápas se poté dohrál a Dubá si pohlídala vítězství za konečného stavu 0:1.



Sestavy


TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - M. Samek [-] , J. Michel [-] , P. Kusý [-] (46. V. Neliba [-] ) , J. Kočí [-] (64. J. Valta [-] ) , L. Svoboda [-] , L. Kýček [-] (70. Z. Fertig [-] ) , J. Majerech [-] (46. L. Ramík [-] ) , D. Zátka [-] , D. Vetešník [-] , M. Ramík [-]

TJ Slavoj Dubá
T. Dvořák [-] - J. Fliegel [-] , F. Franěk [-] , J. Jeništa [-] - J. Sloup [-] , M. Demeter [-] , J. Němec [-] , J. Kamarád [-] , M. Heptner [-] - M. Vokolek [-] , M. Šverma [-] (77. L. Drunecký [-] )

ŽK: 39. T. Fišer , 52. V. Neliba , 84. J. Michel - 33. M. Heptner , 37. J. Sloup , 39. M. Vokolek , 62. M. Demeter , 71. J. Jeništa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ďörď Mario - KLIMT Pavel, KUTÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.