Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lelekovice konečně naplno uspěly


Branky


17. J. Vlasák , 90. P. Hakl
0

Lelekovice se trápí a naposledy vyhrály v 15. kole, naopak dobře hrající Řečkovice v posledním zápase překvapivě vyhrály na půdě Bosonoh. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Úvod do utkání byl opatrný z obou stran. V 7. minutě měl první šanci domácí Šafář, ale Sedláček jeho střelu zneškodnil. V 17. minutě Jakub Vlasák, kapitán hostí, napřáhl a vyslal přesnou střelu, na kterou Karásek nemohl dosáhnout - 0:1. Po gólu Lelekovice převzaly otěže a byly nebezpečnějším týmem. V 1. poločase mohl ještě dvakrát zvýšit Hakl, ale poprvé trefil tyč a podruhé zasáhl brankář Karásek. Až ke konci poločasu začaly Řečkovice hrozit kombinační hrou, ale vážnější šanci si nevypracovaly.

Druhý gól do prázdné brány

Ve 2. půli se hra vyrovnala. Nejprve Šafář zahrozil z přímého kopu, ale do branky míč nedostali. O 3 minuty později si i hosté vypracovali příležitost, když zahrozili z rohového kopu. Ke konci zápasu si Řečkovice vypracovaly šance na vyrovnání, ale nepodařilo se jim vstřelit branku, kterou by zápas vyrovnaly. V 90. minutě domácí kopali roh, na který šel i brankář Karásek, ale po chybě, už vítězství Lelekovic potvrdil gólem do prázdné branky Petr Hakl - 0:2



Ohlasy k zápasu


SK Řečkovice
Martin Král (trenér): Hostům blahopřeji k bojovnému výkonu a zisku tří bodů. My opět nastoupili oslabeni o mnohé hráče a bylo to na herním projevu znát. Komplikovaný přechod do útoku, minimální tlak do zakončení, ale na druhou stranu pro mladé mužstvo cenné zkušenosti. Rozhodla výstavní střela Vlasáka. Náš tlak ze závěru zápasu si branku zasloužil, ale dnes nám nebylo přáno.

AC Lelekovice
Lelekovice: Připravujeme...



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kypr Jan - HLAVAI Patrik, TRAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.