Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice bere 3 body oslabeným Dolanům


Branky


0

V derby mezi Dolany a Jesenicí byli favority hosté. Jelikož se domácí nesešli kompletní, tak museli nastoupit v deseti. Díky fanouškům z Jesenice měl zápas opravdové grády.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

V Dolanech se v sobotu za pěkného počasí hrálo místní derby. Bohužel však domácí měli problémy složit jedenáct hráčů a tak hráli prvních 5 minut v deseti, bez svého předstopera. A to se hned na úvodu podepsalo. Sotva začala běžet třetí minuta, hostující záložník Hlávko dostal pěknou kolmici do běhu a střelou k tyči překonal domácího brankaře. V osmé minutě se domácí stopér přiznal k teči a hosté kopali roh. Z následného rohu se k hlavičce na zadní tyči dostal trestuhodně pro bránícího Bergera hostující Hlávko a hlavičkou zvýšil náskok na 0:2. V tu chvíli to s domácími nevypadalo vůbec dobře a početná fanouškovská výprava z Jesenice očekávala kanonádu. Dolany se však nevzdaly a také začaly bojovat. Nejprve ve 20. minutě našel pěknou přihrávkou Kejzlar Semanišina, ale ten tváří v tvář s pomocí teče golmana orazítkoval pouze tyč a odražený míč z úhlu poslal Berger přes břevno mimo hrací plochu. O 5 minut pozuději se však Dolany již mohli radovat, Tokár s Kašajíkem se prokombinovali středem pole a Kašajík nedal hostujícímu golmanovi z hranice šestnáctky šanci. Ve 30. minutě se mohli hosté dostat opět do dvougólového vedení, brankář Fähnrich podklouzl, jednoduchý centrovaný míč ho přeletěl, avšak dobíhající Krčil už byl ke své smůle z velkého úhlu. A tak dolanští hráči potrestali podruhé, dlouhý míč vybojoval Kejzlar, přehodil vybíhajícího golmana, před brankovou čarou ještě stihl hostující stoper lobovaný míč vykopnout, avšak na dorážku Semanišina byl již krátký. Minutu poté podběhl domácí brankář rohový kop, avšak na brankové čáře to na poslední chvíli uhasil Tokár a tak se za stavu 2:2 šlo do kabin.

Dolany přehrávají hosty

Do druhé půle nastoupily Dolany aktivněji, do výraznějších šancí se však nedostávaly. Takže se ke slovu znovu dostali hosté. Jelikož věděli o slabině domácího golmana při standartních situacích, zahráli v 63. minutě rohový kop opět na zadní část malého vápna, kde domácí brankář úspěšně  podběhl za výkřiku "mám" centrovaný balón a hlavičkující Marel již neměl problémy do prázdné branky skórovat. Dolanští se snažili do konce zápasu se skórem něco udělat, avšak ani střídající Cipra, ani hlavičkující Semanišin při svých šancích skóre nezměnili. I když by utkání více slušela remíza, musíme hráčům Dolan, kteří na zápas alespoň přišli a takto ho "odjezdili", poděkovat.

 

autor textu: Josef Cipra, hrající trenér Dolan

 



Sestavy


TJ Dolany u Jaroměře
J. Fähnrich [-] - P. Záliš [-] , M. Jalovičár [-] , P. Cejnar [-] , L. Šrajbr [-] - T. Kejzlar [-] , J. Berger [-] , R. Kašajík [-] , I. Tokar [-] - J. Kopecký [-] (71. J. Cipra [-] ) , L. Semanišin [-]

TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - L. Hadvich [-] , D. Otava [-] , J. Marel [-] - M. Kožený [-] , T. Slabý [-] (46. L. Zelený [-] ) , P. Hlávko [-] - V. Krčil [-] - P. Sedláček [-] , P. Vejdělek [-] , P. SKlenář [-] (89. J. Kmoníček [-] )

ŽK: 17. L. Semanišin , 36. M. Jalovičár .
Místo: Dolany. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Franěk Jakub - DUBEN Vlastimil (N), SLAVÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.