5:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Machov nadělil Mezilesí "bůra"


Branky


18. L. Kubeček , 25. J. Zima , 32. K. Šolín , 40. L. Kubeček , 61. R. Teichman (p.) - 74. L. Maixner
0

V sobotu 4.6. se konalo utkání mezi domácím Machovem a Mezliesím. Domácí v předešlém kole inkasovali 8 branek od Hejtmánkovic, za to hosté brali bod za remízu s Poříčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Již od prvních minut byl znát chtíč domácích pro spravení chuti z minulého kola. V 18. minitě se otevřelo skóre, když machovský Patrik Kubeček vyslal svého jmenovce, Lukáše Kubečka samotného na branku, který se zakončením neměl problém- 1:0. Za sedm minut navyšuje skóre Zima, když se k němu na vápno odráží balón. Mezilesí bylo celý poločas beze střely na branku. Časový interval se mezi 2. a 3. gólém opět nezměnil, 32. minuta a Šolín navyšuje již na 3:0. Na počtvrté se úsek od gólu ke gólu zvýšil poze o minutu, a tak ve 40. se po nahrávce Martince střelecky zapisuje opět Patrik Kubeček. Pro první půly to bylo vše.

Machov vypouští síly

Ve druhém poločase už nebylo k vidění tolik fotbalových akcí, a když se náhodou nějaká vytvořila, tak neměla dlouhého trvání. Až s 61. minutou přichází faul na domácího Martince ve vápně. K PK se postavil Teichman a bez problému proměnil. Pak se opět nic nekonalo. Z řídka kdy, byly viděny akce, ale už i na mezilesské straně. Ale i občasné útočné snahy stačily Mezilesí ke gólu. V 74. minutě se trefil Meixner a tiší tak bolest hostů alespoň gólem pro útěchu- 5:1. Do konce hry už nebyly vidět téměř žádné akce a tak 3 body zůstávají v machově.



Sestavy


Jiskra VEBA Machov
J. Král [-] - P. Martinec [-] , L. Kubeček [-] , M. Šváb [-] (40. O. Purtig [-] ) , P. Kubeček [-] (72. D. Vašíček [-] ) , R. Sedláček [-] , J. Zima [-] , M. Středa [-] , J. Kratochvíl [-] , R. Teichman [-] , K. Šolín [-]

TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - M. Novák [-] , J. Otman [-] , D. Vaněk [-] , M. Kárník [-] , J. Vítek [-] , M. Hanuš [-] (86. M. Hůlka [-] ) , L. Maixner [-] , J. Macháček [-] , M. Vítek [-] , M. Holý [-]

ŽK: 27. M. Šváb , 57. P. Kubeček , 78. J. Kratochvíl - 51. M. Vítek , 78. M. Holý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SAUČUK Martin - ŠTANTEJSKÝ Jiří (N), MESÁROŠ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.