2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice obrala favorita o jeden bod, když prohrála až na penalty.


Branky


0

Do Železnice přijela Nová Paka, která v minulém kole ztratila body v domácím zápase se Žlunicemi. Proto se dalo očekávat, že si bude chtít v Železnici spravit chuť a odvézt si tři body, které by jen potvrdil posun o jednu soutěž výše, což si tento tým jistě zaslouží. Domácí tým je v tabulce sice na šestém místě, ale stále je to na domácím hřišti velice nebezpečný soupeř.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Železnice 1:0 po prvním poločase.

V posledním domácím utkání nastoupilo domácí družstvo ze Železnice proti již jistému vítězi okresního přeboru a od úvodu mělo vcelku překvapivě více ze hry, což viděla i krásná návštěva v podobě 154 diváků. Jako hlavní rozhodčí tento zajímavý zápas rozhodoval Tomáš Haken. V první šanci tohoto zápasu se objevil železnický Mestický, ale svoji šanci nedal a stav byl tak stále 0:0. Následovala další tutová šance domácí Bartáka, ale bohužel také bez gólového efektu. Hosté mohli z protiútoku naší žalostnou koncovku potrestat, ale skvěle chytající Čistecký v brance Železnice čaroval. V 7. minutě už Jakub Mestický branku vstřelil a poslal domácí tým do vedení 1:0. První branka zápasu padla po autovém vhazování, když hostující obrana nedostoupila hráče domácích a ten střelou pod břevno otevřel skóre utkání. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná, domácí se zatáhli do obranné řady a stav se již nijak nezměnil a domácí tak odcházeli do kabin za příznivého stavu 1:0.

Druhý poločas přinesl remízu a následovaly pokutové kopy.

Domácí tým v prvním poločase všechny překvapil, když byl lídrovi tabulky více než vyrovnaným soupeřem a vedl o jednu branku. Po změně stran hosté z Nové Paky začali potvrzovat roli favorita a lídra soutěže a byli lepším týmem na hřišti. Hned ve 46. minutě se do velké šance dostal Rosputniak, opět však skvěle zakročil domácí brankař. Hosté vyrovnali po rohovém kopu a v 47. minutě, když se prosadil Fišar Tomáš a bylo vyrovnáno 1:1. V 68. minutě utekl opět Mestický obráncům Nové Paky a prostřelil gólmana Frajera a poslal domácí tým do vedení - 2:1. Před koncem utkání se bohužel pro domácí Železnici potvrdilo známé pravidlo – „nedáš, dostaneš“, když Mestický obešel brankáře a z úhlu netrefil prázdnou branku. Naopak na druhé straně Nová Paka vzápětí vyrovnala v 89. minutě po chybě v obranné řadě domácích, centr Bažíka sklepl Jurčo na nabíhajícího Wojcika a ten střelou k tyči nedal domácímu brankaři šanci zasáhnout 2:2. O výsledku zápasu tak musely rozhodnou pokutové kopy. Více o zápase na stránkách: https://www.facebook.com/fknpb/?fref=ts.

V pokutových kopech uspěl hostující tým.

V penaltovém rozstřelu proměnil za domácí tým pouze Crha Patrik. Neproměnil Mestický a Kadlec. Hostující dali dvě branky a odvezli si tak jeden bod navíc do tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Drahoňovský Ondřej (hráč Železnice): Nejlepší hráči na straně domácích: Jerie, Mestický. Na straně hostů: Lenfeld, Machát.

1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Zápas dvou zcela rozdílných poločasů. V prvním poločase nás domácí jednoznačně přehrávali a jen díky bravurním zákrokům Pavla Frajera jsme poločas prohráli pouze 1:0. Z kraje druhého poločasu se nám podařilo vyrovnat, a poté si ještě vypracovali několik dalších šancí, bohužel po chybě jsme opět inkasovali. Hráči to ovšem nezabalili a za snahu byli odměněni vyrovnávací brankou v 89. minutě. V penaltách nás opět podržel brankař Frajer, který domácím zlikvidoval dva pokutové kopy a tak si domů vezeme dva body.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - T. Jerie [-] , M. Daniš [-] , J. Kyselo [-] , M. Karban [-] - F. Kadlec [-] , J. Bartoš [-] (75. O. Drahoňovský [-] ) , D. Barták [-] (84. J. Nožička [-] ) , M. Beránek [-] (35. M. Pejskar [-] ) - J. Mestický [-] , P. Crha [-]

1. FK Nová Paka
P. Strohschneider [-] - T. Ulrich [-] , D. Wojcik [-] , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] (61. M. Sochor [-] ) , J. Lenfeld [-] , J. Richter [-] (46. J. Bláha [-] ) , J. Vrbka [-] (46. D. Rosputniak [-] ) , P. Machát [-] , J. Bejr [-] (73. M. Bažík [-] ) , O. Krejčí [-] (66. M. Jurčo [-] )

ŽK: 85. T. Fišar , 85. J. Bláha .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Haken Tomáš - MATERNA Zbyněk, ŠAMKO Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.