J. Novotný 40.
J. Novotný 65. (p.)
2:4
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Nové Paky potvrdil roli favorita a zvítězil 2:4.


Branky


40. J. Novotný , 65. J. Novotný (p.) - 12. D. Rosputniak , 24. L. Brádle (p.) , 31. D. Wojcik , 37. T. Fišar
0

K prvnímu utkání jarní části zajížděl tým mužů na hřiště aktuálně třetího mužstva do Chomutic. Trenérská dvojice Bažík, Dlabola st. měli k dispozici téměř  všechny hráče, chyběl pouze Honců (pracovní důvody) a stále ještě na marodce je také Jisl. K dispozici jim byl i brankař Pavel Frajer, který do mužstva přišel na hostování z Chlumce nad Cidlinou a Dominik Rosputniak, který se po půlročním hostování v Hořicích  vrátil zpět do Nové Paky. V zimní pauze odešel z týmu na hostování do Bělé u Staré Paky Radek Malý. Chomutice kádr přiliš nezměnily a opět se spoléhaly především na kapitána Novotného. První zápas na domácím hřišti se chomutickým hráčům nepovedl. Sice přijelo mužstvo z Nové Paky, které tuto soutěž vede, ale domácím se první poločas vůbec nepovedl.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Paka přejela domácí v prvním poločase 1:4 a rozhodla o celém zápase.

Zápas začal očekávaným náporem hráčů z Nové Paky. Hned v úvodu se uvedl Wojcik, avšak jeho střela minula domácí branku. Domácí branku Jurča skoro neohrozili a tak se po dvanácti minutách měnilo skóre na straně hostí. Rohový kop Dlaboly na bližší tyči hlavičkoval Wojcik a na brankové čáře doklepl do branky Rosputniak 0:1. Hostující tým byl v této fázi utkání jasně lepší a jen nepřesnost v zakončení domácí držela ještě ve hře o body do tabulky OP. Ovšem ve 24. minutě byl v pokutovém území faulován Wojcik a nařízený pokutový kop Brádle proměnil. Od tohoto okamžiku domácí přidali na důrazu, ale někdy až za hranicí únosnosti. To se jim vymstilo ve 29. minutě, když při napadání domácí obrany získal míč Bláha a jeho průnik zastavil domácí stoper nedovoleným zákrokem. Hráč obdržel již druhou žlutou kartu a zápas pro něj skončil,  navíc hosté měli výhodu pokutového kopu. K němu se postavil Wojcik, ale jeho pokus brankař domácích zlikvidoval. Ovšem Wojcik se přeci jen branky dočkal a to hned o dvě minuty později. Nezištnou přihrávku mu poslal Sochor a hosté šli ve 31. minutě do tříbrankového vedení. Za dalších pět minut se hosté prosadili počtvrté, to když se ve 37. minutě střelecky prosadil Fišar 0:4. O tři minuty později  při rozehrávce hostujícího týmu míč odskočil hráči do ruky a rozhodčí odpískal přímý kop pro domácí tým. Domácí kapitán Novotný trefil výborně a snížil z pohledu domácích na 1:4.

Druhý poločas vyhráli domácí 1:0, ale výsledek zápasu jen kosmeticky upravily.

Dal se očekávat v druhém poločase nápor domácích, kteří jistě chtěli ještě se zápasem něco udělat a nenechat tři body Nové Pace jen tak lehce. Pokud někdo  diváků očekával, že uvidí fotbal i ve druhém poločase tak se nedočkal. Celý druhý poločas byl od obou mužstev plný osobních soubojů, spoustou nedovolených zákroků a druhý poločas se zrovna nepovedl ani rozhodcovské trojici, která udělala oboustranně několik sporných rozhodnutí. Sice se obě mužstva dostala do pár střeleckých příležitostí, ale stav utkání se měnil již pouze jednou. Při jedné z šancí domácích Dlabola stáhl domácího hráče v pokutovém území a nařízenou penaltu domácí proměnili 2:4 z pohledu domácích. Lídr z tabulky si odvezl povinné tři body do tabulky OP a navázal na výborné výkony v jarní části sezóny. Prosadil se i nejlepší střelec soutěže z Nové Paky Wojcik D. Domácí držel ve hře po celý zápas kapitán Novotný (přezdívaný Jájin), který vstřeli dvě branky domácího týmu. Do dalšího zápasu si domácí tým může přenést dobrý pocit z vítězného druhého poločasu nad  lídrem soutěže. Konec utkání se dohrával v poklidném tempu a pro domácí byl ukončen zápas za lichotivého stavu 2:4.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Dnešní utkání ukázalo, že hosté z Nové Paky jsou herně úplně někde jinde. Samozřejmě jim k výkonu blahopřeji a za předvedenou hru hlavně v prvním poločase si zaslouženě odvezli 3 body z Chomutic. Musím podotknout, že jim v tom hodně pomohla špatná obranná hra našich hráčů, která se ale na druhou stranu v druhé půli zlepšila. Z mého pohledu toto mužstvo z Nové Paky nemá konkurenci v okresním přeboru a myslím, že už nyní jsou jasným postupujícím do 1. B třídy, kam určitě patří. Našim hráčům musím poděkovat za to, že i za špatného stavu, jak se říká, nesložili zbraně a dovedli zápas proti vynikajícímu soupeři do uspokojujícího výsledku 2:4. Hosté z Nové Paky trochu opustili ze svého tlaku díky prvnímu poločasu, kde si vytvořili dostatečný náskok, a tak se v druhé půli dostávali do zakončení, které ale neproměnili, a dokázali zahodit i penaltu, kterou bravurně chytil domácí gólman Aleš Kloutvor.

1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Děkuji hráčům za zvládnuti těžkého zápasu na horké pudě  Chomutic. Zápas jsme rozhodli v již v 1 poločase.  Pochvalu zaslouží všichni,  no přesto Sochor, Wojcik a Rosputniak o něco víc. Zklamáním pro mě byl výkon rozhodčích a to zejména ve druhém poločase.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
A. Kloutvor [-] - J. Voháňko [-] , J. Gabriel [-] , O. Plítek [-] (46. R. Ulrych [-] ) - P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] (71. M. Plítek [-] ) , M. Šubrt [-] (82. O. Sýkora [-] ) , T. Scháňko [-] - O. Lemberk [-] (80. A. Budina [-] ) , L. Huráň [-] , J. Novotný [-]

1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - P. Machát [-] , T. Ulrich [-] (46. O. Krejčí [-] ) , J. Bláha [-] , M. Sochor [-] , D. Rosputniak [-] (72. M. Bažík [-] ) , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] , J. Dlabola [-] (80. J. Vrbka [-] ) , J. Lenfeld [-] , D. Wojcik [-] (88. J. Richter [-] )

ŽK: 23. P. Šmejda , 49. T. Scháňko , 86. J. Voháňko - 39. M. Jurčo , 51. O. Krejčí , 80. L. Brádle , 82. T. Fišar , 90. M. Bažík . ČK: 29. P. Šmejda .
Hráči zápasu: J. Novotný - T. Fišar , D. Wojcik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučera Jan - ŠOTEK Jan, STŘÍŽKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.