0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhradí si odvezlo všechny tři body za vítězství 0:2.


Branky


0

Zajímavý derby zápas čekal na diváky v Milíčevsi a překvapivě se domácím nepodařilo vstřelit ani jednu branku. Naopak na druhé straně hrála výborně obrana v čele s brankářem Kracíkem a obráncem Munzarem. Podskalan vstřeli dvě branky, a proto zvítězil 0:2 a odvezl si důležité body do tabulky okresního přeboru. Před zápasem byli předány ocenění hráčům Podskalanu za odehraný Zimní pohár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka kapitána Podskalanu Zelingera Davida rozhodla o poločasovém vítězství 0:1.

Zajímavý zápas se dal očekávat v Milíčevsi, kam přijel Podskalan s cílem odvézt si nějaké body do tabulky OP. Začátek zápasu byl vcelku vyrovnaný, bez výraznějších šancí na obou stranách. První obrovskou šanci měl Podskalan, když po rohovém kopu střílel z malého vápna Pištěk Petr, který ale trefil skrumáž těl před sebou a branku nakonec nevstřelil. Poté měl další obrovskou šanci opět hráč Podskalanu a to Říha Martin, který z malého vápna trefil břevno branky Milíčevse. Přeci jenom se ale hráči z Podhradí prosadili, když branku na 0:1 vstřelil Zelinger David, který využil hrubé chyby domácího obránce a prosadil se po samostatném úniku. Poločas tedy byl ukončen za stavu 0:1 pro hosty. Domácí se vůbec proti dobře hrající obraně hostí neprosadili.

I v druhém poločase Podskalan vstřelil jednu branku a nakonec zvítězil 0:2.

Milíčeves jistě v kabině do druhé půle střádala plány, jak pokořit hostující obranu v čele s famózně chytajícím Kracíkem, který předvedl úžasný výkon a byl z jedním z nejlepších hráčů na hřišti. Ze začátku druhé půle se prosadil hostující Bíšek, který vstřelil branku hlavou po rohovém kopu a plány Milíčevse na bodový zisk dostaly velkou trhlinu. Naopak hráčům Podskalanu logicky mělo narůst sebevědomí. Hostující tým ale po prostřídání hráčů ztratil dominantní pozici na pažitu a hra se vyrovnala a domácí tým začal čím dál více kousat a prosazovat se v útočné fázi. Hosté mohu poděkovat svému brankáři, který zlikvidoval několik obrovských šancí a nakonec udržel nulu. Tím pádem Podskalan zvítězil vcelku překvapivě 0:2 a odvezl si cenné tři body z horké půdy v Milíčevsi.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Špicar Zdeněk (vedoucí týmu Milíčevse): První jarní kolo nepřineslo fotbalistům z Milíčevse body. A pokazili tak trochu krásné nedělní odpoledne svým fanouškům, kterých dorazilo na osmdesát. Hned zkraje zápasu si několik brankových příležitostí vypracovali aktivní hosté. Bursu několikrát zachránila branková konstrukce. Skóre zápasu se poprvé měnilo po hrubé chybě domácí obrany. Po přestávce přišla druhá pohroma pro domácí v podobě branky z rohového kopu. Teprve tento moment probudil domácí ze zimního spánku. Vytvořený tlak se bohužel nepodařilo přetavit v branku, i když příležitostí bylo dost, proto si všechny body na "Kopec" odváží Podskalan.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Pokračovali jsme ve výkonech ze zimního poháru. První poločas jsme zahodily dvě tutovky a nastřelily břevno. Ve druhém poločase jsme po rohu přidaly druhý gól a nastřelili jsme tyčku. Při závěrečném tlaku domácích nás podržel brankář Kracík.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Roman [-] , L. Novotný [-] , J. Bursa [-] , P. Špicar [-] - L. Valtera [-] , V. Havelka [-] , J. Roman ml. [-] , M. Roman [-] (79. P. Doležal [-] ) - J. Rejha [-] , J. Čapek [-] (51. M. Marhan [-] ) - J. Roman [-]

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - J. Kořínek [-] , M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] - T. Bíšek [-] , M. Portyš [-] (86. M. Hlaváč [-] ) , P. Soukup [-] (51. R. Voldán [-] ) , D. Zelinger [-] (64. O. Ramšák [-] ) , P. Pištěk [-] , M. Portyš [-] (86. M. Hlaváč [-] ) - M. Říha [-] (81. P. Dobiáš [-] )

ŽK: 42. M. Roman - 56. M. Munzar , 87. M. Hlaváč .
Hráči zápasu: M. Bursa , L. Novotný - D. Zelinger , M. Munzar , J. Kracík .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Materna Zbyněk - ŠAMKO Vladislav, PLÍŠEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.