3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka na domácím hřišti porazila Kopidlno B 3:0.


Branky


30. D. Rolf , 83. D. Pakosta , 85. A. Pánek
0

Domácí tým zvítězil nad zálohou Kopidlna 3:0, když poločas vyhrál 1:0. Výborně pracovala celá obrana v čele s brankářem Zlatníkem, který udržel nulu. Díky tomu si připsali domácí tři body do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Paka zvítězila v prvním poločase 1:0.

Do Staré Paky přijel záložní tým Kopidlna a dal se očekávat vcelku vyrovnaný zápas, v kterém by měl být mírným favoritem domácí tým. V tradičně zajímavé kulise v počtu 80 diváku okolo hřiště se hrál od začátku zajímavý zápas, ale bez potřebného koření, což jsou branky. Diváci se dočkali až v 30. minutě, když se prosadil domácí záložník Rolf Dominik, který vstřelil důležitou branku na 1:0 pro domácí Starou Paku. Hosté nechtěli tahat za kratší konec, ale brankově se do konce prvního poločasu prosadit nedokázali a domácí brankář Zlatník Jiří držel bez problémů čisté konto. V druhém poločase se dal očekávat zajímavý průběh, v kterém se jistě chtěli hosté přiblížit k bodovému zisku z hřiště houževnatého soupeře.

Další dvě branky domácích stanovily konečné skóre zápasu na 3:0 pro Starou Paku.

V poločasové přestávce bylo v kabinách jistě rušno, protože jednobrankové vedení domácích jistě nezaručovalo zisk tři bodů. Hosté naopak jistě spřádali plány, jak domácím zatopit a vstřelit vyrovnávací branku nebo i zápas následně otočit. Šance byly na obou stranách staropackého pažitu, ale branka dlouho ne a ne padnout. Pro diváky to nebyla nijak úchvatná podívána. Rozhodující chvíle zápasu přišly až v poslední desetiminutovce zápasu, když se domácí hráči ještě dvakrát prosadili proti hostující obraně a brankáři Kovářovi. Nejprve vstřelil branku v 83. minutě na 2:0 domácí kapitán Pakosta David a rozhodl tak o třech bodech pro domácí tým. Pojistku přidal o chvíli později v 85. minutě střídající hráč Pánek Aleš – 3:0. Domácí potvrdili roli favorita a zvítězili nad soupeřem z Kopidlna v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Ulvr Jiří (vedoucí Staré Paky): Ohlas přineseme později.

FK Kopidlno B
Janda Petr (hráč Kopidlna): Ohlas přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - J. Bíl [-] , V. Kazda [-] , P. Šnajdr [-] , E. Bark [-] - D. Pakosta [-] , D. Rolf [-] (63. A. Pánek [-] ) , V. Pospíšil [-] , J. Jerie [-] - J. Blažek [-] (84. J. Fejfar [-] ) , D. Dohnal [-] (53. O. Mercl [-] )

FK Kopidlno B
M. Kovář [-] - L. Komárek [-] , R. Dorď [-] (79. F. Jantulik [-] ) , P. Klaban [-] , V. Kazda [-] , J. Brožíček [-] - D. Berounský [-] (71. P. Zaytsev [-] ) , L. Komárek [-] , M. Havelka [-] , Š. Malý [-] - M. Šafařík [-] , P. Klaban [-]

ŽK: 15. P. Klaban , 75. J. Brožíček , 78. V. Kazda , 81. F. Jantulik .
Hráči zápasu: D. Pakosta .
Místo: Stará Paka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Skrbek Josef - HAKEN Tomáš, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.