4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořická záloha porazila Podskalan v poměru 4:1.


Branky


44. J. Šedivý , 45. M. Ernst , 60. J. Šedivý , 87. R. Machek (p.) - 29. D. Zelinger
0

Po úvodní brance Podskalanu na 0:1 se domácí prosadili ke konci poločasu a výsledek otočili. V druhém poločase přidali domácí ještě dvě branky a získali cenné tři body do tabulky okresního přeboru. Za domácí se dvakrát prosadil Šedivý Jiří a za hosty jednou kapitán Zelinger David.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí výsledek prvního poločasu otočili na 2:1 těsně před poločasovou přestávkou.

První poločas přinesl na hořické straně až příliš nepřesností, zejména v přechodové fázi, kdy ztráceli balony a nedařily se jim ani finální přihrávky. Hosté velmi často využívali nakopávaných balonů na útočníka Martina Říhu, který měl za úkol prodlužovat na spoluhráče. Nepříjemné byly i rohové kopy, které měl Podskalan dobře sehrané a mířili většinou do malého vápna, kde byl tlak na domácího brankáře. To se ale Hořicím podařilo ubránit. První branka padla po faulu za hranicí velkého vápna. Míč si postavil Zelinger a přes zeď umístil do šibenice 0:1. Hra hořické zálohy byla v tu chvíli opravdu špatná a spíše už chtěli, aby byl konec poločasu a mohli si to vyříkat v kabině z očí do očí. Místo toho přišel pro domácí šťastný a pro hosty možná až moc krutý závěr poločasu. Nejprve ve 44. minutě Kramule nakopává míč do útočného "pásma", kde po nedorozumění gólmana Kracíka a stopera dojde k hlavičce obránce a míč míří na prázdnou branku resp. vedle, ale tam jej doběhnul Šedivý a umístil do sítě 1:1. O minutu později zkouší štěstí střelou z dálky Ernst (specialista na Podskalan) a míč propadává chybujícímu Kracíkovi do sítě 2:1.

Hořice si v druhém poločase pojistily tři body dalšími dvěma brankami a zvítězili 4:1.

Druhý poločas už byl ze strany Hořic z velké části o něčem jiném. Byli fotbalovější a připravili si i několik příležitostí, ale v koncovce to nebylo ono. Uklidňující třetí branka přišla v 60. minutě, kdy Šedivý jde sám ze strany na Kracíka a přehazuje jej na zadní tyč 3:1. Do konce utkání si domácí tým výsledek pohlídal a tři minuty před koncem navýšil skóre zápasu na 4:1. To bylo po dlouhém pasu za obranu, na který si naběhl Tomáš Fátor, Kracík trošku zaspal, takže byl v souboji s hráčem Hořic pozdě a fauloval jej. Následnou penaltu s klidem proměnil R. Machek. Hosté v zápase trefili asi třikrát břevno, ale nějakou výraznější tutovku neměli, snad jen v poslední minutě, kdy se po rohu dostal k míči opět Zelinger, ale jeho střela skončila na břevně. V zápase Hořicím vypomohli tři hráči z A týmu, kteří o den později budou připraveni na lavičce v Roudnici a také dva dorostenci, kteří si protáhli sobotní fotbalový den, když hráli předzápas. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořic B): Ještě v 43 minutě prvního poločasu to vůbec nevypadalo, že bychom měli v zápase naplno bodovat. Nedařilo se nám a když se soupeř dostal do vedení po krásné brance Zelingera, čekal nás těžký úkol zápas otočit. To se nakonec podařilo v následujících dvou minutách, ale velmi šťastně, kdy nám branky víceméně hosté darovali sami. Druhý poločas i díky otočce byl o něčem jiném. Byli jsme více nebezpeční, lépe kombinovali a hosty nepustili do vážnější šance. Konečný rozdíl tří branek je pro hosty určitě krutý, nicméně si myslím, že když se hodnotí celý zápas, tak jsme vyhráli zaslouženě. Nejlepší hráč: Vyhrálo se, takže by to měl být někdo z ofenzivy, i když po prvním poločase by asi nešlo někoho označit. Nakonec vybírám J. Šedivého jakožto střelce dvou branek, které pro nás byly důležité. Z defenzivy by to byl s klidem hrající Kramule.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Z tohoto zápasu jsem měl veliké obavy. Z různých důvodů nám chybělo osm hráčů. Zápas jsme začali dobře a dali jsme Zelingerem krásná gól na 0:1. Ve 44. minutě jsme domácím darovali dvě branky, když dvakrát chyboval náš brankář. Ani v okleštěné sestavě jsme nebyli horší. Zápas pro nás dopadl krutým výsledkem. Nastřelili jsme třikrát břevno a jednou tyčku. Zápas dobře odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - M. Macák [-] , R. Machek [-] , O. Kramule [-] , J. Stuchlík [-] - J. Antoš [-] (76. T. Fátor [-] ) , T. Hradecký [-] , D. Melaga [-] (60. J. Trejbal [-] ) , J. Minčák [-] - J. Šedivý [-] (66. P. Kolovrátník [-] ) , M. Ernst [-] (82. T. Nálevka [-] )

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] , M. Veselý [-] , L. Kraus [-] - L. Jiránek [-] (68. J. Svoboda [-] ) , D. Zelinger [-] , P. Soukup [-] , R. Voldán [-] , P. Pištěk [-] - M. Říha [-] (78. R. Veselý [-] ) -

ŽK: 75. P. Kolovrátník , 82. T. Nálevka - 86. J. Kracík .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Vít Petr - ŠŤASTNÝ Martin, HAKEN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.