Chomutice v Železnici zvítězili 1:2.


Branky


0

Dnes pro vás mám jednu žhavou novinku. Dnes byl nahrán nový modul, který všem návštěvníkům jasně říká, proč zrovna u nás se mají registrovat! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top. Vyrovnaný zápas dvou týmů a souboj o třetí místo sliboval zajímavý zápas. Bohužel v prvním poločase se diváci branky nedočkali. Branek se dočkali až v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas bez branek.

Dal se očekávat vyrovnaný zápas, protože oba týmy mají vcelku vyrovnané týmy. V utkání o 3. místo v tabulce hosté od začátku zodpovědně bránili, přesto měla Železnice v prvním poločase dostatek příležitostí utkání rozhodnout, bohužel se ani jednou v koncovce nedokázala prosadit. V koncovce si ale její hráči počínali hodně lajdácky a nedůrazně. Ani hráči Chomutic se nedokázali prosadit a oba brankáři drželi čisté konto. Za domácí v bráně v klidu držel nulu Rohlíček Jan a za hosty Čapek Tomáš. Úkol pro druhý poločas zněl jasně – vstřelit branku a potěšit tak přítomné diváky. To bylo jistě hlavním tématem rozhovorů v kabině obou týmů.

Vítězství v druhém poločase Chomutic 1:2.

Je vidět, že v kabině  se pořádně nabudily oba týmy, protože se diváci branky dočkali hned po začátku zápasu. Trest pro domácí Železnici přišel hned po změně stran, kdy ve 47. minutě pohodlně dorazil míč za Rohlíčkova záda Huráň a stanovil skóre zápasu na 0:1. O tři minuty později sice po standardní situaci netrefil branku Crha, ale dobíhající Zachoval už ale odkrytou klec neminul – 1:1. V 57. minutě zahrávali přímý kop na půlce hosté, ve vápně zůstal volný Jezbera a pohodlně dostal Chomutice znovu do vedení – 1:2. Do konce utkání  si potom  hosté vystačili jen s nakopávanými balóny, Železnice se už nezmohla na nic, a tak na jaře ztratila první body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Opět se ukázalo, že hra Chomutic nám nesedí. První jarní porážka padá ale na vrub především nedůrazu v zakončení. Pochvalu zaslouží jen gólman Honza Rohlíček, který přes dlouhou pauzu podal spolehlivý výkon. O výsledek tentokrát ale moc nejde – hodně nás vzalo nezaviněné vážné zranění kolena jarního objevu Štěpána Kracíka, pro kterého musela přijet záchranka. Přejeme Štěpánovi brzké uzdravení.

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Podrobnosti přineseme později.



Počet diváků: 102. Rozhodčí: Plíšek Martin - NOVOTNÝ Petr, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.