2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podskalan získal tři body za vítězství 2:1 nad hosty z Kopidlna B.


Branky


0

Zajímavý zápas na kopci, který nakonec domácí tým získal 2:1 a připsal si důležité tři body do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o výsledku zápasu, když domácí vstřelili 2 branky.

Zajímavý zápas se odehrál na kopci, kde Podskalan Podhrádí hostil rezervu z Kopidlna B. Otázkou bylo, jestli domácí podají standartní výkon na domácím hřišti a získají cenné tři body do tabulky okresního přeboru. Domácí se od prvních minut ujali iniciativy a z několika centrů měli obrovské šance které skončili u gólmana nebo na břevně. Ve 13. minutě po kombinaci asi pěti přihrávek posílá Pištěk krásnou přihrávku Michalu Portyšovi a ten se tváři tvář gólmanovi nemýlil a stanovuje skóre na 1:0. Poté se hra vyrovnává a míč létá spíše vzduchem než po zemi. Ve 30. minutě Pavel Soukup proměňuje s přehledem nájezd a skóre zápasu stanovuje na 2:0. Za tohoto stavu je i ukončen první poločas a hosté z Kopidlna B, tak musí v kabině popřemýšlet, jak vstřelit alespoň kontaktní branku, aby zdramatizovali zápas.

V druhém poločase hosté jen zkorigovali výsledek zápasu na 2:1.

V obou kabinách bylo o poločasové přestávce jistě živo, když psychologická práce byla na straně trenéra hostujícího mužstva, který musel tým ještě nabudit, aby vstřelil kontaktní branku a třeba se pokusil i vyrovnat. Druhý poločas se nese v duchu velkých nepřesností, ale o to větší bojovnosti a nasazení všech hráčů na hřišti Poločasové předsevzetí hráčů Kopidlna B přichází v 70. minutě, když zaznamenává krásnou střelu do šibenice nejstarší hráč na hřišti Ladislav Komárek z Kopidlna B a je to 2:1. Poté následuje ještě jedna veliká šance hostů, kterou Hlaváč likviduje Na šance a pološance jasné vítězství domácích. Pochvala rozhodčímu Hakenovi který udržel utkání v nad poměry na uzdě. Tři body tedy zůstávají na kopci a domácí tak nedovolili hráčům hostů odvézt ani jeden bodík.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): První poločas byl kromě deseti hluchých minut dobrý. Druhý poločas jsme hráli špatně. Pár šancí jsme zahodili a přišel trest v podobě krásné branky hostů. Bereme tři body, ale výkon nebyl dobrý.

FK Kopidlno B
Janda P. (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Hlaváč [-] - J. Štolovský [-] (56. R. Veselý [-] ) , M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Kořínek [-] - M. Portyš [-] , R. Voldán [-] , P. Pištěk [-] , D. Zelinger [-] , P. Soukup [-] (80. P. Kodym [-] ) - M. Říha [-] (68. L. Kraus [-] ) -

FK Kopidlno B
M. Kovář [-] - J. Brožíček [-] (70. F. Jantulik [-] ) , L. Komárek [-] , M. Šafařík [-] (67. R. Dorď [-] ) , V. Kotlář [-] , M. Havelka [-] , Š. Malý [-] , J. Zikmund [-] , P. Klaban [-] , V. Kazda [-] , T. Vodička [-]

Hráči zápasu: M. Portyš - L. Komárek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Haken Tomáš - KUČERA Jan, STŘÍŽKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.