Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve valčíkovém tempu zdemolovala domácí Nová Paka hosty z Lužan 7:0.


0

V dnešním zápase byl jasný favorit a předpoklady se naplnily, protože lídr soutěže celému zápasu dominoval a výsledek 7:0 hovoří za vše, když tři branky vstřelil domácí Rosputniak Dominik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězství domácích 3:0 v prvním poločase položilo základ celkovému vítězství.

Povedený zápas tříbrankového střelce Dominika Rosputniaka. V osmnáctém kole Okresního přeboru mužů přijel na stadion v Jírových sadech soupeř z nedalekých Lužan. Hosté v minulém kole doma podlehli Staré Pace 0:1 a jistě přijeli na hřiště vedoucího týmu se snahou o co nejlepší výsledek. Ovšem od samotného začátku utkání byli domácí jasně lepším týmem a obrana hostujícího týmu byla pod neustálým tlakem, jenže domácí hráči se předháněli, kdo zahodí větší šanci a nevsítí branku. A tak se stav utkání měnil až ve 26. minutě. K míči se dostal Dlabola a přízemní střelou ze střední vzdálenosti trefil přesně k tyči - 1:0. Hned po rozehrávce hosté přišli ve středu hřiště o míč, do centru od Bláhy se opřel Rosputniak a bylo to již 2:0. Za dalších šest minut se střelecky opět prosadil Dominik Rosputniak, který se dostal k odraženému míči po akci Wojcika a jeho střela skončila za zády hostujícího brankaře Brádleho Lukáše - 3:0.  Do poločasu si domácí  vypracovali ještě dvě šance, ale ty již nevyužili.

Další 4 branky do sítě bezmocných Lužan.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první. A střelecky se po šesti minutách potřetí prosadil Dominik Rosputniak, který zkompletoval čistý hattrick a zvýšil již na  4:0. Za pouhých pět minut se střelecky prosadil i nejlepší střelec domácích Dan Wojcik, když centr z křídelního prostoru z voleje poslal popáté za záda hostujícího brankaře. Hosté se k ohrožení domácí branky prakticky nedostávali a tak domácí ještě v 73. minutě  Fišarem a v 77. minutě Ticháčkem  stanovili stav utkání na konečných 7:0. Zápas tedy byl ukončen podle předpokladů a tři body tedy zůstaly u lídra v Nové Pace a pojistily tak lídrovi tabulky vedení.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Dlabola Jaroslav (vedoucí Nové Paky): Zcela zasloužené vítězství, když jsme soupeře skoro k ničemu nepustili.

TJ Sokol Lužany
Drusan Jan (trenér Lužan): Domácí tým byl fotbalovější a zaslouženě získal tři body. Sestavu jsem skládal s obtížemi, protože 4 hráči základní sestavy chyběli z pracovních důvodů.



Sestavy


1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - D. Rosputniak [-] (69. J. Richter [-] ) , T. Ulrich [-] (58. J. Honců [-] ) , J. Bláha [-] , P. Machát [-] , O. Krejčí [-] (57. M. Sochor [-] ) , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] , J. Dlabola [-] (65. J. Vrbka [-] ) , J. Lenfeld [-] , D. Wojcik [-] (75. J. Ticháček [-] )

TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - M. Kaláb [-] , D. Jína [-] (51. J. Hlavatý [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] , T. Zich [-] , T. Pozler [-] , D. Kvasnička [-] (58. J. Ponikelský [-] ) , J. Folprecht [-] , V. Brožíček [-] , P. Tománek [-]

Hráči zápasu: D. Rosputniak , J. Dlabola .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mokošín Patrik - HAKEN Tomáš, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.