5:1
(1:1)
9. Z. Soukup (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice daly "bůra" Letné


Branky


5. F. Vajskebr , 49. T. Voves , 53. J. Šulan , 80. P. Vacek , 90. M. Forman - 9. Z. Soukup (p.)
0

Litice začaly jaro na domácím hřišti a jejich fanoušci se již nemohli dočkat a přáli si výhru svého týmu. Letná však bojuje o udržení v přeboru, a tak je pro ni důležitý každý zápas, do každého utkání musí jít s vidinou tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým na svého soka vlétl jako uragán a již od první minuty se tlačil do brány. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Filip Vajskebr v páté minutě dorazil balón do brány, který se předtím odrazil od její konstrukce. Ani ne za čtyři minuty se ale ze své první branky radovali také hosté, neboť domácí Žák upadl nešťastně ve své šestnáctce rukou na balón a z nařízeného pokutového kopu se Zdeněk Soukup neymýlil. Vše podstatné z prvního poločasu se vlastně odehrálo v prvních desti, respektive devíti minutách. Oboum týmům se sice nabídly nějaké příležitosti ke skórování, žádná z nich se ale neujala.

I vstup do druhého poločasu měli domácí skvělý. Ve 49. minutě se trefil další hráč s počátečním písmenem v, avšak tentorát to nebyl Vajskebr, nýbrž Tomáš Voves a Litice byly najednou na koni. A za čtyři minuty usadil svůj tým ještě více do sedla Jan Šulan, který využil nezištnou přihrávku "šajtlí" od Vajskebra. Hosté to nechtěli nechat jen tak a snažili se s výsledkem něco udělat, ale všechny snahy byly marné, a tak se znovu prosadili domácí hráči. Znovu se prosadil hráč na v, teď se ujal role skórujícího hráče kapitán týmu Pavel Vacek, který si svůj gól vlastně vytvořil sám, když proměnil sólo z poloviny hřiště. V poslední minutě se dostal balón znovu do vápna hostů z Letné, ti ho nedokázali odpravit do bezpečí, a tak ho Michal Forman napálil do sítě, čímž stanovil konečný stav utkání na 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Do utkání jsme vstoupili velice dobře, hned v první minutě jsme mohli jít do vedení. Poté jsme my i hosté měli nějaké šance, dali jsme góly a poločas skončil 1:1. Náš vstup do druhé půle byl však opět dobrý.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - T. Voves [-] (64. P. Jareš [-] ) , J. Kanta [-] (84. J. Knotek [-] ) , J. Šulan [-] , M. Vajskebr [-] (74. D. Nevečeřal [-] ) , M. Jeslínek [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , J. Krejcar [-] (74. M. Brůha [-] ) , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
P. Chaloupka [-] - S. Žák [-] - J. Jelínek [-] , J. Vričan [-] (75. J. Šerbaum [-] ) , M. Štádler [-] , J. Fedorco [-] (75. Z. Skála [-] ) - D. Máj [-] , J. Koutek [-] (65. M. Smolák [-] ) , Z. Soukup [-] (46. J. Bohun [-] ) , M. Šampalík [-] , J. Gärtner [-]

ŽK: 11. M. Štádler , 63. J. Gärtner , 68. J. Vričan .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Žák Adam - BLOVSKÝ David (N), LEHKÝ Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.