J. Mach 5.
L. Kalvoda 8. (vl.)
A. Kaláb 17.
M. Švehla 65. (p.)
J. Vejrosta 67.
5:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlapanice potvrdili roli favorita


Branky


5. J. Mach , 8. L. Kalvoda (vl.) , 17. A. Kaláb , 65. M. Švehla (p.) , 67. J. Vejrosta - 57. A. Banongo
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda začala hned v úvodu

V 5. minutě rozjásal domácí fanoušky Mach a domácí se ujali vedení 1:0. O 2 minuty později bylo pro domácí ještě veseleji, když si vlastní branku dal Kalvoda 2:0. V 17. minutě opět navýšili vedení domácí, za které se prosadil Kaláb. Ve zbytku poločasu se hra odehrávala mezi šestnáctkami a když už se hráči obou mužstev do šancí dostávali, tak ztroskotali na výborně chytajících brankářích obou celků. Tudíž první poločas utkání skončil jasným vítězstvím domácích a to v poměru 3:0.

2. poločas jasně v režii domácích

Do druhé půle vběhli hosté s odhodláním něco s utkáním udělat, a to se jim také podařilo, když v 57. minutě vstřelil čestnou branku celek hostí, konkrétně Balongo  a snížil stav utkání na 3:1 z pohledu domácích. Jenže o 8 minut později to bylo opět o tří branky, když Švehla zužitkoval penaltu a stav utkání tedy upravil na 4:1. O 2 minuty později domácí ještě jednou navýšili skore dnešního utkání a to když Vejrosta se nádherně trefil. Hosté byli po těchto brankách zcela bezmocnými a už jen dohrávali z povinnosti. Domácí už žádnou šanci ze svých vytvořených nevyužili a tak utkání skončilo zaslouženým a jasným vítězstvím domácího celku a to v poměru 5:1. Domácí tudíž stále zůstávají na prvním místě tabulky s velkými ambicemi na postup.



Ohlasy k zápasu


SK Šlapanice B
Virčík Jan: Do dnešního utkání jsme vlétli a ihned jsme se ujali vedení, což nám pomohlo k výbornému výkonu a zaslouženému vítězství. Jsem s dnešním výkonem našeho týmu nadmíru spokojený.

SK Měnín B
Kirš David: Dnes jsme neodehráli dobrý zápas, vše co jsme si před utkáním řekli, tak se minulo účinkem a hned v úvodu jsme vlastně o potencionální body přišli. Příště to musíme napravit.



Sestavy


SK Šlapanice B
L. Příkrý [-] - V. Schovanec [-] , M. Švehla [-] , P. Šamšula [-] , T. Pavelka [-] - J. Mach [-] , Z. Machala [-] , T. Pohorský [-] (69. K. Abdul [-] ) , P. Šamšula [-] (76. L. Příkrý [-] ) , R. Mach [-] - A. Kaláb [-] (60. J. Vejrosta [-] )

SK Měnín B
R. Suchý [-] - R. Dohnálek [-] , A. Banongo [-] (83. L. Pavlík [-] ) , R. Černý [-] (37. P. Kysel [-] ) , D. Fiala [-] , T. Mrkvica [-] , O. Absolon [-] , A. Kopřiva [-] , L. Kalvoda [-] , J. Bednář [-] , D. Fiala [-]

ŽK: 37. A. Kaláb , 71. V. Schovanec , 74. M. Švehla - 37. D. Fiala , 73. A. Banongo , 81. T. Mrkvica .
Hráči zápasu: L. Příkrý , J. Mach , A. Kaláb , J. Vejrosta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOROVIČKA Petr - ŠIMEK Václav, VRBKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.