Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština po půli obrátila zápas v Pohledu


Branky


0

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou týmů, které se musí zabívat starostmi se záchranou, byl k viděni na hřišti Pohledu. Zde šla do vedení Leština už v prvních vteřinách zápasu, poté co po zaznění úvodního hvizdu hosté rozehráli a J. Havel posunul míč dopředu na nabíhajícího D. Práška. Ten, i s trochou štěstí a pár odrazy, dostal míč až k rohu velkého vápna domácích. Jeho následnou střelu gólman domácích ještě stačil vyrazit, ale opět k Práškovi, který balón ve vzduchu z voleje poslal do odkryté brány. Hosté se tak do vedení zápasu dostali přibližně po 20 vteřinách hrací doby!! Domácí se však tímto náhlým gólem zaskočit nenechali a začali se tlačit na bránu Leštiny. Tu ohrožovali zejména ze svých nebezpečných standardních situací. Jednu ze svých mnoha po pár minutách proměnili, když do brány hlavičkoval nepokrytý hráč Pohledu. Domácí po několika chybách obrany hostů dokázali vstřelit v zápětí dokonce ještě další dvě branky a vypracovali si tak dvougólový náskok. Leština si však dokázala vypracovat taky několik šancí, ale Práškovu střelu mířící na bližší tyč branky Pohledu, dokázal gólman Langpaul dobrým zákrokem vytěsnit na roh. Dále po individuální akci Práška, který dostal míč na vlastní polovině hřiště a postupně prošel přes tři hráče Pohledu, až předložil centr na hlavu Bárty, ten ovšem v zakončení selhal. Svou šanci v zápětí neproměnil ani Staněk a z přímého kopu mířil nad M. Proněk. Šance Pohledu už se také neujaly, kdy buď byli nepřesní nebo je zastavil brankář Leštiny P. Kubát. Do kabin se tak ale stejně odcházelo, za pro hosty příznivějšího stavu 3:1.

 

Druhý poločas domácí vystřídali a na jejich hře to bylo znát. Leština dokázala snížit už tři minuty po zahájení druhé půle, když po rozehrání přímého kopu P. Čejkou, který poslal míč na vzdálenější tyč, chyboval při svedeném hlavičkovém souboji s J. Aubrechtem gólman Pohledu a Prášek si po následném odrazu připsal druhý gól, když míč uklízel do prázdné brány. Druhou půli si domácí už nevypracovali tolik šancí, jako v té první a tak byli aktivnější hosté, kteří vyrovnali L. Bártou, který po úprku obraně Pohledu svou střelou nedal gólmanovi domácích šanci. Do konce zápasu rezerva Leštiny dokázala dokonat obrat zápasu, když svůj druhý gól dokázal přidat s přehledem Bárta a odvezla si domu tak velmi důležité tři body na cestě za záchranou.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Leština B
David Prášek (hráč): Po hrozivém prvním poločase, kdy si Pohled na naší půli dělal co chtěl, jsme se naštěstí v té druhé zkonsolidovali a dokázali zápas vyhrát. Pomohlo nám k tomu také stažení klíčových hráčů domácích. Chci pochválit kluky, že za stavu 3:1 zápas nevypustili a utkání jsme nakonec dovedli do úspěšného konce.



Sestavy


TJ Sokol Pohled B
M. Langpaul [-] - J. Žeguc [-] , L. Kounek [-] , P. Pokorný [-] , J. Moučka [-] (46. J. Hospodka [-] ) , L. Šikner [-] , J. Polák [-] (46. F. Hladík [-] ) , J. Hejkal [-] , J. Veselý [-] (80. P. Siebenbürger [-] ) , L. Halama [-] , M. Krpálek [-]

TJ Sokol Leština B
P. Kubát [-] - P. Čejka [-] , L. Reichman [-] , R. Kšíkal [-] (53. P. Břešťál [-] ) , Š. Drahokoupil [-] - M. Proněk [-] , J. Staněk [-] , J. Havel [-] , J. Aubrecht [-] (65. A. Kožnar [-] ) - D. Prášek [-] (78. L. Miřátský [-] ) , L. Bárta [-] -

ŽK: 50. J. Veselý , 81. M. Krpálek , 87. J. Hejkal - 62. J. Staněk , 64. Š. Drahokoupil , 88. L. Bárta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FULIER Zdeněk - DOLEŽAL Michal (N), KAREL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.