0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Podskalanu v domácím zápase s Dětenicemi 0:5.


Branky


12. T. Jenda (p.) , 21. M. Novotný , 73. T. Jenda , 84. T. Jenda , 87. L. Rykl
0

Domácí tým se dlouhodobě potýká se skládáním základní sestavy a k tomu ještě přidáme hodnocení Pavla Dubského ohledně střídání o poločase: ,,Chtěli jsme s výsledkem něco udělat, ale dva klíčoví hráči ofenzivy si řekli o půlce o střídání a k tomu vážně nemám slov. Tak snad jim ve druhé půlce pivko ve stánku chutnalo a maminky jim doma ta bebíčka pofoukají.´´ Naopak Dětenice přijeli na kopec s otevřenou myslí a také to tak dopadlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Dětenic 0:2.

Očekával se zajímavý zápas plný branek, což se nakonec potvrdilo, když jich přítomní diváci viděli celkem pět. Zápas začal svižně z obou stran, ale v 12. min. nařídil správně sudí penaltu za Fialův faul a Jenda se nemýlil – 0:1. Chvíli poté se po zbytečné ztrátě balonu a krásné ráně do šibenice hosté radovali podruhé, když se v 21. Minutě prosadil Novotný Miroslav a stav zápasu byl hned 0:2, což byla pro domácí tým velká sprcha. A pak měli hostující hráči do půle snad pět stoprocentních šancí, u kterých nikdo nechápal, že se tohle dá zahodit, i když je pravda, že brankář Mauer podal výborný výkon. Poločas tedy hlavní rozhodčí Novotný Petr ukončil za stavu 0:2 pro Dětenice. Domácí do druhé půle museli vymyslet, jak zápas zdramatizovat.

I druhý poločas opanovali hosté a zvítězili jasně 0:5.

Domácí chtěli do druhé půle něco vymyslet, ale bohužel museli vystřídat dva hráče z ofenzivní poloviny hřiště, což Pavla Dubského velmi naštvalo (více v ohlase po zápase). Ve druhé půli tedy přišly změny v domácí sestavě, domácí tým projevil hodně velikou snahu s výsledkem něco udělat, převaha byla, ale efekt nijaký. V závěru byla ještě posílena ofenzíva, čehož hosté ještě třikrát využili. Dětenice tedy zvýšily až na konečných 0:5, což je pro domácí tým velmi krutý výsledek, ale takový je fotbal. Nejprve v 73. Minutě zvýšil Jenda na 0:3 a tentýž hráč v 84. Minutě posunul skóre zápasu na stav 0:4. Poslední branku zápasu vstřelil Rykl Libor a stanovil na konečných 0:5. Hostující tým si tak odvezl všechny tři body za pohodlné vítězství. Domácímu týmu se nedá upřít snaha, ale bohužel se jim nepodařilo vstřelit ani jednu branku.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí B
Dubský Pavel( Podhradí B): Výsledek je dost krutý, Dětenice si zasloužily vyhrát, ale určitě ne takovým rozdílem. Bohužel ne všichni hráči mají takové volní vlastnosti, aby ze sebe vydali všechno pro úspěch týmu. Chtěli jsme s výsledkem něco udělat, ale dva klíčoví hráči ofenzivy si řekli o půlce o střídání a k tomu vážně nemám slov. Tak snad jim ve druhé půlce pivko ve stánku chutnalo a maminky jim doma ta bebíčka pofoukají. Ostatní hráčům děkuji za výkon, makali na doraz.

Dětenice
Rys Miroslav (trenér Dětěnic): Podrobnosti přineseme 6.6.2016.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí B
M. Mauer [-] - P. Fiala [-] - J. Svoboda [-] , R. Obrmajer [-] - P. Matouš [-] - Š. Dvořák [-] , R. Zachoval [-] (46. R. Voldán [-] ) , P. Dobiáš [-] (46. A. Bouška [-] ) , M. Portyš [-] , R. Veselý [-] , O. Ramšák [-] (46. D. Plachý [-] )

Dětenice
J. Najman [-] - R. Dlask [-] , P. Siřínek [-] , M. Jozífek [-] , M. Dlask [-] - M. Novotný [-] , M. Bacovský [-] , J. Rys [-] (46. M. Kubín [-] ) , M. Šolc [-] - T. Jenda [-] , A. Mašín [-] (76. L. Rykl [-] ) -

ŽK: 68. R. Voldán , 72. R. Veselý - 23. M. Dlask , 24. A. Mašín .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Petr LB - VESELÝ Milan (N), BACOVSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.