Hosté si odvezli tři body za vítězství 1:3.


Branky


20. D. Jebavý - 21. H. Tu , 31. Z. Pešta , 73. P. Hampl
0

Žeretice chtěli napravit na domácím hřišti dojem z minulých zápasů a na druhé straně Libáň chtěla uspět na hřišti soupeře jako naposled v Robousích, kde rozhodl Horák třemi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas Libáň B vyhrála 1:2.

Začátek zápasu byla Libáň B lepší, ale několik šancí neproměnila, i když se jednalo doslova o šance 100%. Libáň svým fotbalovým umem přehrávala domácí tým z Žeretic. Bohužel platilo nedáš dostaneš a jak to bývá první gól vstřelili domácí hráči po hrubé chybě našeho obránce, když se ve 20. minutě prosadil Jebavý Drahoš. Ihned po rozehře Libáň B krásnou a hlavně rychlou  kombinační akcí před střed hřiště vyrovnali Tu Hai Linhem - 1:1. Po dalších deseti minutách se Libáň dostala do vedení, když jim v tom pomohl domácí brankář, který po hrubé chybě pustil přímý kop Zdeňka Pešty z 30 metrů v 31. minutě zápasu. Pak přišla poslední minuta prvního poločasu, když měl šanci hostující tým, jelikož jejich záložník běžel sám na branku, ale opět svou šanci neproměnil. Poločas byl tedy ukončen za vedení Libáně B 1:2.

V druhém poločase vstřelili hosté ještě jednu branku a zvítězili 1:3.

Druhá půle již byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Přesto hostující tým z Libáně po většinu druhého poločasu kontrolovala průběh utkání a navýšila vedení po napadání domácího brankáře Řeháka Lukáše. Vstřelit branku se podařilo útočníkovi Pavlu Hamplovi v 73. minutě zápasu a bylo to 1:3, což byl asi poslední hřebíček do černých myšlenek domácího týmu, který se již z toho do konce zápasu nevzpamatoval a nepodařilo se mu ještě zápas nějakým způsobem zdramatizovat. Po zbytek utkání se již nic výrazného na hřišti nestalo, a proto hostující tým nakonec zvítězil 1:3 a odvezl si do tabulky III. třídy všechny tři body. Libáň vyhrála po páté v řadě a s výkonem byl trenér Horák velmi spokojený a vyzvedl výkon Romana Hlavatého, který byl za svůj výkon po právu nominován do sestavy 21. kola III. třídy.



Ohlasy k zápasu


Žeretice
Řeháček Tomáš (trenér Žeretic): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Libáň B
Horák Radek (trenér Libáně): Páté vítězství v řadě co k tomu říci, je vidět když hráči chtějí a poslouchají, co po nich chci hrát, není problém se zlepšovat, musím říci, že dnes to byl kolektivní výkon mužstva, z kterého začínám mít čím dál více radosti. Osobně se patří vyzvednout přeci jednoho, který nade všemi převyšoval a to Roman Hlavatý osobně jsem ho takto dobře dlouho neviděl hrát. K soupeři musím také složit poklonu, osobně se divím, že jsou v této soutěži tak nízko, protože můj názor je, že mají dostatek nebroušených diamantů mezi sebou a to k mému překvapení v mladých fotbalistech, zřejmě se jim dostatečně nevěnují, škoda.



Počet diváků: 32. Rozhodčí: Plíšek Martin - ZEMÁNEK Milan (N), KOTALÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.