Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov v derby porazil Křimice


Branky


1. J. Popelka , 13. O. Karbusický , 19. O. Karbusický , 22. O. Karbusický (p.) , 47. M. Bouzek , 61. R. Voith - 20. Z. Klement , 44. K. Bárta (p.)
0

Hned na úvod jara nám čtrnácté kolo svedlo dohromady dva týmy, které jsou od sebe vzdáleny jen malý kousek. Na podzim vyhrály Křimice, Touškov měl tudíž svému rivalovi co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vykročili za vítězstvím velmi brzy

Ano, de facto z první akce padl gól touškovských, když v první minutě otevřel skóre střelou z malého vápna Jan Popelka. A to, že to nebyla náhodná akce bylo jasné zanedlouho, neboť poté nastartoval svůj gólostroj Ondřej Karbusický, kterému čistý hattrick pokazil pouze hostující Zdeněk Klement, ale pěkně popořadě. Nejprve na 2:0 zvyšoval domácí středopolař ve třinácté minutě, o šest minut později to již bylo 3:0. A jeden jeho gól byl obzvlášť výstavní, když střelou z dálky vymetl pavučiny v bráně hostujícího gólmana Řehoře. Ve 20. minutě se prosadili také hosté, to když si již výše zmínění Zdeněk Klement ukázkově zpracoval míč na prsa a poté míč zastavila až síť uvnitř branky. Na tento gól kontroval Karbusický o dvě minuty později svojí třetí trefou. Poločas již pomalu končil, ale přesto ještě jedno vzrušení těšně před poločasovým hvizdem přišlo. Ve 44. minutě byl ve vápně faulován Paum a následovala tedy penalta. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil ten nejpovolanější - Kamil Bárta

Žádné drama se nekonalo

Jestli si hosté dělali zálusk na nějaký bodový zisk, tak jejich plán jim značně zkomplikoval již dvě minuty po úvodním hvizdu druhého poločasu Matěj Bouzek. Toto rychlonohé křídlo využilo skvělého centru od Tříkače a překonalo nového muže v brance hostí Singera. Touškov po zbytek utkání držel otěže utkání jasně ve svých rukách a hosty příliš nepouštěl do výraznějších šancí. Konečnou podobu skóre stanovil v 61. minutě Roman Voith, který se prosadil svým klasickým způsobem, a to hlavou po rohovém kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn (trenér): - Jednoznačně jsme soupeře přeběhali, nestíhali fyzicky. Šancí bylo na patnáct branek.

FC Křimice B
Petr Housar (vedoucí týmu, hráč): Domácí vyhráli zaslouženě, byli rychlejší. Většinu zápasu nás přehrávali, byli rychlí na balonu a my jsme na ně nestačili.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] - O. Karbusický [-] (31. M. Bouzek [-] ) , A. Jánek [-] (46. M. Beneš [-] ) , J. Huleš [-] , J. Popelka [-] , R. Voith [-] , K. Pachl [-] , D. Wagner [-] (46. M. Tříkač [-] ) , L. Peikert [-] (68. M. Šůla [-] ) , P. Boháč [-] , J. Kalaš [-]

FC Křimice B
J. Řehoř [-] (46. I. Singer [-] ) - F. Šváb [-] (21. P. Housar [-] ) , M. Hauer [-] , K. Bárta [-] , T. Kroupa [-] , J. Rada [-] , Z. Klement [-] , T. Čechura [-] , A. Paum [-] , M. Škoda [-] , M. Klement [-]

ŽK: 44. D. Wagner , 88. K. Pachl - 57. M. Hauer , 88. A. Paum .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Buša Milan - KRÁL Aleš (N), LUKÁŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.