Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová si venku hravě poradila a zvítězila 9:1


Branky


21. T. Bláha - 5. J. Folk , 33. J. Hauptmann , 35. M. Hakr , 48. J. Folk , 50. J. Hauptmann , 53. P. Fischer , 55. M. Hakr , 58. T. Roubal , 63. T. Roubal
0

Souboj druhého a devátého celku tabulky měl jasného favorita. Druztová potvrdila předzápasové odhady do puntíku a z hřiště Vodníků si po výhře veze důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní Druztová a marné snahy Vodníků

Parné nedělní odpoledne na hřišti Vodních Staveb Plzeň začínalo úspěšně hned v 5.minutě a to pro celek hostí, za Druztovou se prosadil Jiří Folk a rozjel tak střelecký den svého týmu – 0:1.

 

Další půl hodinu to tak však nevypadalo, domácí dokonce srovnali, v 21.minutě se prosadil Tomáš Bláha, který svým gólem zachránil Vodníky od debaklu – 1:1. Střelecká chuť hostí se rozjela až ve 33.minutě gólem Jana Hauptmanna, který zvyšoval pro Druztovou na 1:2. Další skalp domácích si hned o dvě minuty později – v 35.minutě odnesl Michal Hakr -1:3. Následovalo několik šancí, spíše na straně hostů, domácí se ale také snažili vytvořit si šance. Do konce první půle už však žádný gól nepadl a skóre nechávalo domácím ještě nějaké šance na srovnání.

Kanonáda hostujícího celku

Další gólovou smršť ale rozjela znovu Druztová, v 48.minutě zvyšoval Jiří Folk na 1:4, za dalších tři minuty– v 50. minutě přispěl svým druhým gólem do utkání znovu Jan Hauptmann, který pátým gólem Druztové domácí naprosto umlčel – 1:5. Kráce na to přidal svou první branku utkání Petr Fisher, který skóroval v 53. minutě.1:6.

A hned v 55.minutě přispěl svým druhým gólem utkání Michal Hakr – 1:7, který se vyšplhal v tabulce střelců na krásné sedmé místo s celkovým počtem 13ti vstřelených gólů v soutěži. Poslední dva hřebíky do rakve Vodníků zatloukl Roubal Tomáš, který svými góly z 58. a 63. minuty zvýšil na 1:9.

 

Druztová, která v utkání dominovala, tak bere zasloužené tři body, které jí v tabulce budou určitě k dobru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Druztová
trenér František Rusňák: V horku kluci hráli výborně, z utkání jsme získali důležité body. Po první půli jsme nevěděli, že výsledek bude takto vysoký, ale po dobrém prostřídání soupeř odpadl. Odvážíme si zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Frýdl [-] - T. Frýdl [-] (46. M. Nolč st. [-] ) , V. Čech [-] , T. Hric [-] - T. Sýkora [-] , M. Karas [-] , T. Bláha [-] (46. L. Hosnedl [-] ) , P. Porada [-] - D. Štec [-] - P. Roneš [-] (46. M. Duchoň [-] ) , J. Fiala [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Folk [-] , M. Hakr [-] , D. Roubal [-] , P. Jirka [-] , L. Denk [-] , J. Hauptmann [-] , L. Paďour [-] (53. T. Roubal [-] ) , M. Beránek [-] , P. Ježek [-] , P. Fischer [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - HAVEL Jaroslav (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.