Bohdalov B potvrdil výhrou v Bobrové B vedení v soutěži


Branky


0

Domácí Bobrová B nepotvrdila týden starou překvapivou výhru nad Bohdalcem a podlehla vysoko Bohdalovu B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov B vstřelil dvě branky

Do Bobrové, která uzavírá tabulku IV. třídy přijel vedoucí tým tabulky Bohdalov. Domácí, kteří minulý týden překvapili v pořadí druhý tým tabulky Bohdalec, se chtěli pokusit vytáhnout i na lídra soutěže. Od začátku se hrál celkem pohledný fotbal. Hosté se postupně dostávali do šancí a ve 22. minutě se po krásné střele z třiceti metrů dostali do vedení, autorem branky byl Lukáš Novotný - 1:0. Hned o čtyři minuty poté již Bohdalov vedl o dvě branky, kdy opět po hezké akci po levé straně, kdy nahrával před prázdnou bránu Libor Hanych a Jaroslav Promberger bezpečně proměnil - 0:2. Do kabin se šlo tedy za dvoubrankového vedení Bohdalova. 

Hosté pojistili výhru dalšími dvěma góly

Po přestávce domácí vše vsadili na útok a zatlačili hosty na jejich polovinu, ovšem žádnou větší šanci si nevytvořili, a tak přišlo potrestání z brejku, kdy třetí gól přidal v 69. minutě Libor Hanych a bylo po zápase - 0:3. V závěru utkání ještě přidal čtvrtou branku z rohového kopu nikým nehlídaný Radovan Henzl - 0:4. Hosté z Bohdalova tedy potvrdili roli favorita a odvezli si z Bobrové všechny tři body. V příštím kole čeká na vedoucí tým tabulky v pořadí třetí tým tabulky Rozsochy B. Rezerva Bobrové, která uzavírá tabulku, pojede příští týden na půdu předposledních Vlachovic, kde se utká s domácím týmem v souboji o Černého Petra celé soutěže.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský: Dnes jsme nezopakovali týden starou překvapivou výhru nad Bohdalcem a zaslouženě jsme prohráli.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Z naší strany dobrý výkon, až na pasáž, kdy hosté začali hrát na tři útočníky a přehrávali nás, ale my se díky dobré obraně ubránili a z brejku pojistili výsledek. Příští zápas musíme doma body proti Rozsochám potvrdit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ČERVINKA Tomáš (N), NEUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.