Rozjetá Polnička vyloupila Velkou Losenici


Branky


0

Polnička potvrdila jarní formu a vyhrála o dvě branky ve Velké Losenici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička v první půli jednou skórovala

V utkání desátého kola IV. třídy se utkala pátá Velká Losenice a šestá Polnička. Ve dvou úvodních jarních kolech domácí Velká Losenice oba zápasy prohrála, naopak Polnička brala čtyři body. Hned na začátku utkání měly oba týmy hned velké šance, ale ani jedna z nich nebyla proměněna. Potom hra probíhala za mírné převahy domácích, ale nic z toho loseničtí využít nedokázali. Naopak náš poraněný brankář Fišar neudržel centr a hostující útočník Radim Kuřátko tuto chybu potrestal - 0:1. 

Domácí vyrovnali, ale Polnička poté rozhodla

V druhé půli po pohledné akci srovnal v 55. minutě střídající hráč Radek Pátek na - 1:1. V 57. minutě již hosté šli do vedení. Jiří Kohout z přímého kopu šťastně vystřelil míč, který skončil za bezmocným Fišarem a hosté opět vedli - 1:2. Po tomto gólu už převzali hru  hosté a v 74. minutě střídajícím Jiřím Víškou, který byl na hřišti pouhou minutu, upravili na konečné skóre - 1:3. Vítězstvím se tak dostala Polnička na páté místo před svého dnešního soupeře, který ho vystřídal na místě šestém. Příští víkend se Polnička může dokonce dostat na místo třetí, jestli porazí na svém trávníku doposud třetí rezervu Rozsoch. Velká Losenice bude o své první jarní body usilovat na hřišti druhého celku tabulky v Bohdalci.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Molík: Začátek zápasu probíhal v naší režii, ale byli to hosté, kteří šli do šatny za vedení 1:0. Ve druhé půli jsme dokázali vyrovnat, ale byli to opět hosté, kteří převzali otěže zápasu do svých rukou a zvítězili.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Bojovný zápas, který jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - T. Baránek [-] (71. J. Zach [-] ) , J. Augustin [-] , J. Molík [-] (66. O. Augustin [-] ) , M. Mokrý [-] - Z. Pospíchal [-] , J. Grodl [-] (46. R. Pátek [-] ) , D. Králíček [-] , T. Neubauer [-] - P. Kamarád [-] , M. Kubát [-] (63. P. Zástěra [-] ) -

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , J. Štíbal [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] - J. Kohout [-] , M. Neubauer [-] , K. Podloucký [-] (82. M. Podloucký [-] ) , M. Jirásek [-] (64. O. Průža [-] ) - R. Kuřátko [-] , Z. Lojek [-] (73. J. Víška [-] )

ŽK: 13. V. Moravec .
Hráči zápasu: D. Králíček - R. Kuřátko , Z. Lojek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - PÁTEK Josef (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.