Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 11:00

13.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si po přímém souboji a výhře za dva body vyměnil se Sedlem pozici v tabulce


Branky


0

Už podle původních předpokladů měl být souboj tabulkových sousedů jedním z nejvyrovnanějších zápasů celého kola. To se nakonec potvrdilo jen částečně, Sedlo a Chodov totiž sice dokráčely v utkání na umělé trávě v Sokolově k dělbě bodů a penaltám, což sice vyrovnanost jen podtrhuje, ale to samé se v kole podařilo ještě ve dvou zápasech ze zbývajících čtyř, a tak je otázkou, zda byl zrovna tento nejvyrovnanější, ale nejspíše tomu tak skutečně i bylo. Na hřišti totiž neměl nikdo výraznou převahu ani evidentní fotbalovou kvalitou navrch, a tak je dělba bodů velmi spravedlivá. Penalty ale nakonec ovládl Chodov, což rozhodlo o tom, že týmy mají nyní na svém kontě stejný počet bodů a Spartak zvýhodňuje při výměně pozic pouze skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo šlo do vedení, ale Chodov utkání ještě v první půli otočil

Staré Sedlo hostující Spartak na začátku jistě trochu zaskočilo svou velmi bojovnou a aktivní hrou, a tak se týmy raději jen oťukávaly, aby zjistili, co si mohou dovolit. Problémeme však bylo, že se z tohoto trochu rozpačitého tempa už nedokázaly dostat a hrál se poměrně nezáživný fotbal. Góly však nechyběly. Jako první se dočkalo Staré Sedlo, které, aby se dostalo do vedení, využilo své největší hvězdy. V koncovce to na sebe totiž vzal v devatenácté minutě Jan Makrlík a skóre bylo otevřeno. To Chodov maličko probralo a nabudilo, ale i tak se pokračovalo v opatrném tempu. Nakoenc ale po půlodině hry našli na soupeřova brankáře recept také hosté, když po rohovém kopu hlavičkou vyrovnal Petr Macák st.. Sedlo zůstalo chvíli torchu zaskočené, a to mu bylo trochu osudným, protože už o chvíli později doslova dotlačil míč do vápna a poté také do branky Jakub Jiroušek, který tak dokonal chodovský obrat. Poté se chvíli ještě týmy snažili nějakou tu branku přidat, ale nakoenc se to žádnému nepodařilo, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:2.

Matoucí verdikt sudího vyvolal vlnu emocí

Nejzajímavější událostí druhé půle byl asi matoucí verdikt sudího, který ještě v první patnáctiminutovce odpískal penaltu ve prospěch Starého Sedla, později si však své rozhodnutí rozmyslel a oznámil, že původně pískal pouhý ofsajd, i když prapůvodní gesto oznamovalo úplně něco jiného. To zejména starosedelské trochu rozhodilo, ale nedalo se nic dělat a hrálo se dále. Domácí se z pocitu křivdy ale brzy dokázali oklepat a nakoenc se díky disciplinovanému výkonu dočkali v pětašedesáté minutě vyrovnání, když se prosadil v utkání velmi výrazný Ladislav Zikmund, který po své protihráče velmi trápil celé utkání. Žádný tým se však v pozdějších minutách nechtěl ukvapit, a tak se utkání v podstatě jen dohrávalo, takže bylo o dělbě bodů v podstatě rozhodnuto už trochu předčasně.

Penaltový rozstřel ovládl Chodov

Při závěrečné dovednostní disciplíně však bylo oproti předchozímu dění vše naprosto jednoznačné. Zatímco Sedelští se trefili pouze jednou, Chodov to dokázal vždy, tedy čtyřikrát, a tak se v pohodlí ujal také druhého bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): My jsme s jedním bodem s Chodovem rozhodně spokojení. Věděli jsme, že soupeř je kvalitní a na zápas jsme se dobře připravili. Dokázali jsme s ním odehrát vyrovnanou partii a myslím, že bod je velmi zasloužený. Bohužel si myslím, že utkání trochu ovlivnil také rozhodčí, ale nerad bych se k tomu nějak více vyjadřoval. Chci jen říct, že jsem s naší hrou velmi spokojený a jsem velmi rád, že se opět potvrdilo, že můžeme hrát opravdu s kýmkoli a nebudeme úplným out-siderem. Na závěr bych také velmi rád pochválil všechny své hráče, kteří odvedli výborný výkon a nenechali se ničím rozhodit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Mezi našimi týmy byl obrovský věkový rozestup, domácí měli totiž výrazně mladší kádr, než my. Také byli velmi snaživí a bojovní, vytvořili si i pár šancí, ale my jsme je drželi naší zkušeností trochu na uzdě. Ovšem, nemyslím si, že to bylo příliš hezké utkání, ba naopak. Dlouho jsme i vedli, ale nakonec z toho byla remíza a druhý bod jsme si vykopali až při penaltách, čímž jsme překvapili sami sebe, protože se musím přiznat, že si v této disciplíně příliš nevěříme.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , T. Fenkl [-] , K. Urban [-] , L. Michalec [-] , M. Srp [-] , L. Hajdu [-] , M. Veits [-] , L. Zikmund [-] , K. Hladký [-] , P. Feistl [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - A. Tóth [-] (46. J. Klášterka [-] ) , J. Frána [-] , M. Boči [-] , J. Smolka [-] , R. Fojtík [-] , J. Pinc [-] , P. Macák ml. [-] , P. Macák st. [-] , P. Binias [-] , J. Jiroušek [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - ŠALKA Radim (N), DUČINSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.